Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fejkaroš teški. U prvim danima rata se pojavio u Ukrajini da snimi dokumentarac? Najednom on?Kasnije se na svim tv stanicama pojavljivao, nema gdje ga nisu trpali, plus pljuvao po ljudima koji nisu htijeli da se vakcinisu, najstrašnije ih osuđivao! To se zove Hollywood propaganda! Da ne govorim da budaletina je pozivao na nuklearni napad na Rusiju, zar je moguće da ovakav čovjek bude promoter nečega? On je Ukrajinu više ukanalio sa donošenjem Oskara onom zelenom, sve je fejk, fejk.
Jos se nije riješio onih picajzli sto je fasovo od Madone
Jezivi mali siledzija? Pa nisi jarane ni ti nesto povisok😂😂😂
Bravo Sean!
Danas je bagra baš aktivna u podršci majke ŠČ i kepeca psihopate. Ne može bagra bez diktature. Svi imaju po jednu budalu na vlasti koja sa njima radi šta joj volja.
za sve koji pravdaju agresiju imbecilnim "argumentom" - pa i amerika je tako radila - isto tako ste mogli reci i kada je srbija napala BIH... ah da - pa vi ste i tada bili agresori
Kepec je bio siledžija i u osnovnoj školi.Njegova učiteljica ga tako opisala
Nadam se da te neće mali pljutin otrovati...
Ameri su sve i zakuhali pa sad snimaju dokumentarce. Kako nas ljudi prave budalama.
sta je botovcine 🤡🤡🤡 smeta vam sto niko ne benda ruse?? kme kme nije bilo filmova oniraku i afganistanu, da bilo ih je neg ste gledali pink ovce sendvicarske
✌️✌️✌️✌️✌️
Kad se miroljubivi Ameri zgražavaju nad ratovima drugih.
Sotonista
Bio je jedan od najglasnijih protivnika americke intervencije u Iraku, tako da mozete da sisate kitu sa "argumentacijom": "A zasto nije osudio ove, one..."
Bio je toliko glasan da je redovno posjećivo američke trupe u Iraku, gotovo podjednako kao Bruce Willis. Kako možete dopustit sebi da postanete takve marionete bez vlastitog mozga, kako možete dopustit da vam jedna ili druga propaganda kreira mišljenje, a ne vi sami? Niste ljudi, već poslušni robovi. Idi primi 5. dozu vakcine protiv korone, eno u Australiji su je uveli, kažu treba.
Evo meni nije ni jedna propaganda kreirala mišljenje, pa ću svejedno reći šta mislim. A mislim ono što jest - Putin je agresor koji je napao drugu zemlju s ciljem otimanja teritorije. S obzirom da su većina zemalja na Generalnoj skupštini UN-a osudile tu agresiju i s obzirom da su đikoši (isti oni koji su i ovdje činili zločine) jedini narod koji ga zapravo podržava, jasno govori da je lik na krivoj strani historije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesi bio tako aktivan kad usa napada i unistava druge drzave bez ikakvog razloga
https://www.theguardian.com/world/2003/may/31/usa.filmnews... CITAJ, MAGARAC