Američka filmska akademija
3
Dodjela nagrada Oscar večeras u Los Angelesu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
And the winer is: "urednik" koji je prespavao i bice zadnji u regiji koji je objavio dobitnike prestizne filmske nagrade Oscar
bitno je da mrzite srbe
ima li neko link za gledanje uzivo? hvala unaprijed ;)
@denzel ...taman :)
@commi ma, bitno je da se razumijemo...ha ja :)
@denzel ...jasno je da blokbasteri tipa "topgan" napadno promovišu američku "istinu"...nema tu velike pameti, par otovorenih očiju, nešto opšteg poznavanja svijeta oko sebe, i slika i prilika američke politbiro propagande je jasna...nego, ja volim da se zayebbavam sa jednim principom iz različitih uglova :)...tu začas iskoči pristrasnost...
@commi ali oni nisu tema, a mislim da je i neumjesno porediti iran sa srbijom (pogotovo glede pocinjenih zlocina). da se ne ponavljam, kopirat cu vlastiti komentar od prije par dana: ‘Argo’ writer has no idea what he's talking about: Ex-Canada envoy http://www.presstv.ir/de tail/2013/02/17/289403/excan ada-envoy-argogot-it-all-wro ng/ o kakvom s.m.e.c.u od propagandnog filma se radi, govori i to da je bivsi kanadski ambasador ken taylor , kojeg u filmu utjelovljuje victor garber, prilikom studentskog prijema na ryerson univerzitetu, kritikovao scenaristu chris therria kako "nema blage veze o cemu prica" i kako je citav film prepun "umjetnickih sloboda" koje nemaju veze s onim sto se zaista dogodilo. kritikovao je, takodjer, neopravdano stigmatiziranje iranske nacije tj predstavljanje citave price kao "crno bijele"...uglavnom, sve se svodi na onu standardnu - americans = good guys i iranian = bad guys. ali, hvala Bogu, istina se ne moze sakriti.
...red je i da Joaquin Phoenix dobije kipić...toliko puta iskliznuo!!! DDL neka odmori malo ima vec 2
@denzel ...ma, ne znam baš da bi tako prič'o da su srbi u filmu bad guys :))
ocekujem da ce hollywoodsko propagandno smeTLJe "argo" dobiti oskara. kao uvijek - jedni su good guys, a ovi drugi (po defaultu) bad guys. a, posto se ugled ovih bad guys-a dobrano srozo, moramo ga malo podici (naravno, ovo ce popusiti glupo, neinformisano, ili maliciozno gledateljstvo).
Daniel Day Lewis-kralj!
...moj dečko kaže da Silver pobjdjuje..
a mi ovdje u blatu i bosanskom k.u.r.c.u....
Posjetite ! manchesterunited4ever.wordpress.com/
Denzel W.