Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Django mnogo bolji film al eto propaganda je izgleda bitnija nego kvaltet ...
likuse kvazi-novinarski nije "Life of Pie" nego "Life of Pi". i nije lapsuz jer je ponovljeno nekoliki puta u tekstu. pa koji ste vi maz.l.umi ne znate vise ni prepisati clanak kako treba...
http://cyber-warez.org/thread-199.html Maksimalna sigurnost (Steven Segal)2012 ONLINE SA PREVODOM
KFC ..koliko sam ja svatio...a i gledao sam oscare do 6 jutros...niko i ne spori ARGOA za OSCARA tj...i da je svaki drugi pobjedio našla bi se kritika onih koji su navijali za svoje ... nego je sve zakuhalo javljanje OBAMINE ŽENTURAČE...ona je u svemu bila nepotrebna a to dali je Argo Lincoln Django...nebitno! iskreno ja sam navijao za Joaquima Phoenixa...jadnik zasluzio je toliko oscara a svki put praznih ruku ostane...a bogami fali odati priznanje i LEONARDU DI CAPRIU...zasluzio je NOMINACIJU za sporednu ulogu ...al et...
Argo sam gledao, film je dobar. Kanadjani ne prde zbog toga sto brane Iran, to im je dodatna izlika, nego im se ne svidja sto je njihova uloga u citavom slucaju umanjena. Bila je umanjena do te mjere da je postojala scena u filmu, ak oju je Aflek naknadno izbacio, koja je insinuirala da je Kanada lazno pripisala sebi zasluge. Sto se tice Irana, film je dao historijski okvir svega. Kako je Amerika zastitila svoju marionetu saha Rezu Pahlavija tako sto mu je dala azil. Naime, amerikanci su putem njega htjeli demokratizirati Iran, a narod procitao i svrgnuo ga pa ga Amerika zastitila. Iran htio da ga Amerika isporuci pa uzeo za taoce ljude u americkoj ambasadi. Da ne pricam film u detalje, uglavnom film ne predstavlja Irance kao glupane. Film je jako dobar, nmg reci jel zasluzio Oskara, jer nisam gledao vecinu ostalih. Najveca ljaga veceri je bila M.Obama. Skroz nepotrebno.
o argu sam cuo svasta i da film muslimane pretstavlja kao kukavice. nisam ga pogledao veceras cu pa cu se sam uvjeriti :D a ne treba suditi film po komentarima vec ga sami pogledati cesto svako ima razlicito shvatanje filma. a po meni oskar nije uvijek mjerilo kvalitete filma mnogi odlicni filmovi su ostali bez oskara nezasluzeno.
ne budite naivni, politika se davno uvukla u pore sedme umjetnosti. zasto bi inace prva dama proglasavala pobjednika jednog filmskog takmicenja, kakve veze Bijela kuca ima s tim. po meni je Django definitvno trebao odnijeti pobjedu, a zasto bi ako je tu Linkoln i Argo koji velicaju Americku naciju, a Django je kritikuje.
A jel to onaj sto skuplja sahtove i elektro instalacije po pruzi u BiH !!
opstepoznato je da jevreji(cifuti) drze americku filmsku industriju
Za sve ove što kritikuju film "Argo"... prvo pogledajte, pa onda komentarišite. Nije ni USA prikazana nimalo pozitivno u ovom filmu.
Zlatko Kradumdžija,, u fotelji evo već 25 godina, zayebo je i Bašara po tom pitanju. A raja samo bleji i divi se velikome vođi. Za tih najtežih 25 godinica teških ušparalo se 2-3 miliona u nekretninama. Štednja je mudrost trošenja, trebo bi dobiti OSKARA za umjeće.
DDLewis treci oscar,dostojanstven govor i na kraju posveti ga: For my mother! Svaka ti cast majstore.
sda dobila oscara za upropastenje zemlje
...fol tema oscara bila MJUZIKL...na kraju su pokazali lice kad je PRVA DAMA IZ BIJELE KUCE proglasila ARGO ZA POBJEDNIKA ostao gorak ukus...ipak je sve bila POLITIČKA TEMA cijelog OSKAROVSKOG VECERA...
@ @denzel alejkumu selam, mislim i o nama i o irancima, jer su i oni mislili na nas kada nam je bilo najpotrebnije. (poslanik s.a.v.s. je rekao: "ko nije zahvalan ljudima na dobrocinstvu, nije ni A.l.l.a.h.u.). btw, jesi li ti ikada razmislio zasto se filmovi te vrste snimaju bas u "odredjeno" vrijeme? da li je, zaista, u pitanju entertainment, ili nesto vise? sublimirane poruke, iskrivljavanje cinjenica s nekom namjerom...?
Važi ovdje još jedan "Lakšđe metar na određeno mjesto nego cenat u glavu":) Šta mene briga o tom "tvom" Tayloru - ovdje je riječ o filmu, glumi, zabavi, entertainment - u:) Ti imaš veliki problem u interpretiranju navedenog, opusti se, odmori se uz dobar film, pusti teorije zavjere, živi i pusti druge da žive:) Esselamu Aleikum brate, misli o nama, pusti Irance...:)
Pa ti bi udario cenzuru sta tebi ne pase,a:-) Hajd da zabranimo James Bonda-propaganda protiv Rusa Braveheart-lik bio ubica Sve one filmove iz 50,60-ih protiv Indijanaca kao bad guys Posljednje Hristovo iskusenje od Scorcesea i masu religijskih filmova Life of Brian-zabranimo i Pythona,ha ja Pa ti film vidio nisi a kritikujes,a ja budala sto ti uoste odgovaram Pravi propagandni filmovi su recimo od leni rifenstal sto je radila za hitlera