Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
This is for my country, my Bosnia & Herzegovina!
BiH istorija se mjeri po Dzonu Travolti?!! O, zemljo, otvori se!!
Taj Oskar 2002. godine ima veze s politikom, i to debele! Niti je BiH zaslužila tu nagradu, niti je D. Tanović reditelj većeg kalibra.Film \"ničija zemlja\" je obično njesra!
Bosnoslav = KRETEN!
\"Ove slike ce nemira kusturicu proganjati do kraja njegovog malog masnog zivota...\" Prije ce da tebe nemir kusturica proganja. Da ti ga nije suknuo u paksu, pa si nostalgican?
Ove slike ce nemira kusturicu proganjati do kraja njegovog malog masnog zivota...
masončuge međusobno dijele nagrade povelje priznanja....humanista godine ,ovo godine, ono godine... koga boli k... za njihovim izviđačkim značkicama
Sta se vise prepirete,on je ponos nase zemlje i n e s e r i t e v i s e !
DOŠLJE I ZENIČANI NAPUSTITE OVAJ PORTAL I KOMENTARIŠITE NEGDJE DRUGO
Vi bosnjaci ste protiv svake religije, pa me cudi kako to da nsite protiv Travolte kao jednog od kljucnih ljudi scientoloske crkve?
Bosnoslav = KRETEN!
Da odgovorim ovome iznad: Bošnjaci nisu razbijali Jugoslaviju. Počeli ste vi Srbi Albanci na Kosovu 1987. Treba li te podsjediti na čuveni rečenicu izrečenu 24. aprila 1987: Ne sme niko da vas bije. Eh pa vidiš te 1987 godine u Socijalističkoj Republici Bosni i Hercegovini nije bilo problema, mi smo radili i gradili Jugoslaviju a u 80tim je jedino SR BiH imala pozitivan ekonomski bilans jer joj je izvoz bio veći od uvoza i zbog povezanosti Bošnjaka sa muslimanskim zemljama iz nesvrstanih mi smo mogli ostaviriti veće ekonomske uspjehe. Vi ste počeli Srbi sa mitinzima istine. Vi ste prvi napali Sloveniju, pa Hrvatsku, pa ste onda nas, pa ste Kosovo iako vam Kosovo 1991 nije zabilo nož u leđa i sve ste izgubili. Vi ste razbili Jugoslaviju, pogotovo Srbi sa Kosova, sada mi živimo u svojoj Bosni i Hercegovini i nikada više iz Beograda se neće Sarajevu naređivati. Samo ste htjeli, sad nam je bolje nego vama u Srbiji. Čak imamo i visok natalitet a vi imate najveći mortalitet u Evropi.
Tanovicev nazovi \"film \" je dobio Oskara kao nagradu jer su muslimani potpomogli svesrdno razbijanje Jugoslavije boreci se za Americke interese na Balkanu ! Oskar je bio samo politicka nagrada ,\"film \" je ocajan vise igrokaz nego li film ! Nasta se vi palite nije mi jasno,ali kad malo bolje razmislim i kad vas malo bolje pogledam ,sve mi je jasno vec odavno ! Zalim vas !
Svaka čast na ovome tekstu i podsjećanju na kulturne uspjehe Bošnjaka u svijetu. Bošnjaci su osvojili oscara u Holivudu a Čovićevci i Dodikovci su toliko nepriznati i iskompleksirani i zato nas mrze jer smo uspješniji od njih. Bitno je da je Tanović tada rekao ovo je za moju zemlju, za moju Bosnu i Hercegovinu u inat svim secesionistima i separatistima kojima sada samo EUFOR čuva glave. Smrt svim unutrašnjim i vanjskim neprijateljima Bosne i Hercegovine.
Sve ostalo je prošlost! Svaka čast na prevođenju, \"novinar\" bi za ovakav prevod sigurno dobio četvorku iz engleskog u 6. razredu osnovne škole.
Znas ti bre ko sam ja? ja sma ti bre ... P.S. kakav ste ovo video stavili?Ni ovi sto ga pricaju ne razumiju,ako stavljate vec video stavite ili na engleksom ili na \"nasem\". sto se tice ovih uvreda na nacionalnoj osnovi,to su vecinom djeca,koja ocigledno nemaju mozga.