Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se nac neki pametnjakovic i rec da bosnjaci sve prastaju a uspjeh nikada i da su svi ljubomorn na ovu žbljohu. Dobro da je platila članak da joj se kaže otvoreno mišljenje jer joj to niko u lice nije rekao.
btw ima seljačku facu.. Nikad mi nije bilo jasno kako to da seljaci imaju seljačke face, ali fakat je to tačno, u 90% slučajeva se po faci vidi na nekom da je seljačina
Hahahhaa nije važno zelena ili roze sa tobom bih probao sve moguće poze , al neka hvala i'll skip this time
Ko je ova kalaštura?
Al nao je na crvenom tepihu :)
prava seljacka faca
Jel i u nje "halal" autic,ko u Alme zDrndaj?!
Dinka Dzubur - inače rodica poznatog teniser Damira Džumbira - slavana manekenka, glumica, producentica, pjevačica, spisateljica i nadasve filozof. Za razliku od Damira, ona plaća članke na Klixu.
hajde to da je producentica, hajde to da je spisateljice, hajde to da je glumica, hajde to da je i pozirala, ali da je manekenka...
prelijep osmijeh na slici 6, kao Hanka Paldum btw, bolje bi bilo da nema slike 5, prsti kao da su joj otekli, kao da sve palcheve ima, a nokat od kazhiprsta lijeve ruke, skoro pa ga nema... manekenka, dje si, shta ima?
Oplakah, fakat ko da ima pet palčeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)