Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva čekam ovog blentavog diktatora... plakao sam od smijeha dok sam gledao trailer... lik nije normalan
Imas na wikipediji sve nazive pjesama koje su bile.
da obrade muzike su dobre. ima li se gdje skinuti soundtrack?
Nisi ni gledo film a pametaris. Film bas i radi o tome kako treba sprjeciti diktaturu i uvesti demokratiju.
Gledao sam diktatora. Smjesan je uglavnom ono na reklami sto je bio. I ima dosta dobre muzike u filmu. Moja ocjena 7/10 .
Ovaj Cionist i rasista se samo ismijava muslimanima, Turcima, Arapima... a ponekad \"kaznjava\" i Svabe, Poljake i Ruse. Sve u svemu.......da se ITKO drugi ovako ismijava njegovim cionistickim zlotvorima, vec bi bili banirani i proglaseni Anti-Semitima Medjutim, na pokvarenom Zapadu, ovakav rasisticki drek... moze proc kao \"Kultura\".
\"kroki\" lave, opusti se... s` vremena na vrijeme se nasmiji, nije to stetno brate. Zivi zivot :)
Ma ja, prvo smo pobili milione ljudi i sad cemo to sve da malo relaksiramo, da bude opusteno, zayebancija...kao eto film Diktator. Budala zna na koga se sve odnosi i sta je cilj filma ali narod glup i smije se...
JAHA MI DEDI JAHA MI DADI AIŠA AIŠA i just made this up !!!!!! hahahahha LOL
Ali G, Borat, Brüno, pa sad ovo hahahaha
ja bi dala efronu.