OBN TV
0

Promo / Dejana talk show ovog vikenda o bakicama za računarom i dobrom vidu

Dejana talk show ovog vikenda donosi dvije aktualne teme. Subota će biti rezervirana za one koji se žele osloboditi naočala, a nedjelja će biti posvećena generaciji 50+ i novoj tehnologiji.

San milijuna ljudi širom svijeta jeste dobar vid. Nekada se krišom virilo iza lornjona, mnogi likovi iz literature su ostali zapamćeni po tom sitnom detalju na licu. Naočale su mnogima potreba, ali nerijetko predstavljaju i limitirajući moment u životu i karijeri.

Listanjem po stranicama ofalmološkog vremeplova, ulazimo u novu eru oslobađanja od ove vrste ovisnosti. Novo vrijeme u oftalmologiji započinje refraktivnom hirurgijom. Kako se osloboditi zavisnosti od naočala, za par minuta, bez reza, bez stresa i bez dodira saznat ćete od gostiju emisije.

Blogeri, hejteri, tutorijali, tagovi. Riječi su to kojima obiluje svakodnevni vokabular prosječnog tinejdžera, a u tome ne kaskaju ni današnji, nešto stariji, gosti emisije. Kada su oni išli u školu računala nisu postojala, ali danas znaju surfati, "guglati", "skajpati" i "četati". Iako u znanju napreduju, nije prošlo bez anegdota koje ćemo čuti u nedjeljnoj emisiji. Životno iskustvo nudi i pregršt zanimljivih priča koje uvijek mogu nasmijati i podučiti.

Budite uz najgledaniji talk show program u BiH 16. i 17. decembra u 17:30 sati samo na OBN-u.