Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mucke obozavam, ali nemam bas ludu zelju da vidim epizodu s ovim kvazimanekenom...lik mi je nevjerovatno iritantan... i zere mi nije napet, kao sto on jadnicak misli da je svakoj napet, meni izgleda tragikomicno s onom namjestenom facom i obrvom za fotkanje :D
Hhiihiih :)
jebi ga rodni pregazilo te vrijeme a strah me gledat nove epizode jer bez ogledala ne bih mogao to ispratiti
pogledaj svoju sliku iz 90-ih :D belaj je što je novi scenarista, ali BBC je u pitanju i siguran sam da ne bi radili da neće biti na nivou :)
bio sam mrsaviji definitivno :D ne sumnjam da ce biti kvalitetno, vec ima nekih trailera po netu
Sve nešto kontam da serija neće biti kao prije :( Mućkama nikad nije trebalo ubacivanje kojekakvih poznatih ličnosti da bi bili smiješni, a 90% serija to radi. A sad i Mućke... nadam se da nas neće razočarati, ipak ih svi pamtimo kao vjerovatno najbolju humorističnu seriju ikad.
hajde ne pretjeruj.....a lud zbunjen normalan ?
@vjeverice, totalno si u pravu, najbolja humor.serija ikada!
Made in england kad je art u pitanju.sve ostalo je ne bitno...