Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što je imalo primjer muškarcima u snazi, pameti, šarmu se pokušava ugušiti u globalnom projektu kastracije feminazi propagandom. Bond je u novom filmu obična kujica koji za sve pita ženske likove za dozvolu, blijeda ljuštura prijašnjih sposobnih likova punih samopuzdanja, jer tako Holivudski moćnici žele da se vi ponašate. Ne gledajte ovakvo smeće od filmova i ne dozvoljavajte hinjavim go*narima da stvore pi*kopaćeničke slabe robove od vas.
vrijeme je za bonda homoseksualca. ili za bonda kojeg glumi zenska, koja se nekad u toku filma uvrijedi ako je nazovu zenskom...
Naj losiji Bond ikada taj Daniel Craig konor moore i Brosnan su super odglumili a ovaj neznam sto bih. .
Ona: hocu glas, ista prava, istu priliku, istu platu... Reality: OnlyFans
Kako da ne. Pa samo u Craigovim imamo Solange u Casinu, Strawberry u Quantumu, Belluci u Spectre a ima ih još. I to ih potroši baš u Bondovom stilu. U zadnja 2 OK.
Sad idu bondovi pimpeki
Sad će imati momka, hahah, to je ipak niz vodu.
Kar nemojte hin gledati ko seksualne objekte. Brat se zakopco do grla a ona kod nje bradavica izvirila
Jos malo pa ce i porniće ukinuti...
ne ,nije primjeren danasnjoj publici jer je isuvise kulturan naspram danasnjih ",normalnih odnosa i ponasanja" al et ajde da se malo pravimo budale kolektivno
Sta imamo dalje pričati ljudi iz izbacili Pepe Le Tvora iz crtača jer je bario trebe a kamoli ovo
Napaceni Bosnjo, mrski Srb i hinjavi Kroat DONT LIKE THIS....oni bi da zenice budu poslusne i da Ga samo primaju.....proslo je to vrijeme, hvala kujcu...
Pophusis ga Bosnji, Srbinu i Kroatu, mutavi libtardu
Samo je pitanje kad će Spiderman, Superman i Batman franšize biti ukinute.
A eto, mi imamo malo i većih problema padsjumins pamet majke radnice u trgovačkim centrima i njihovi muževi koji šute na izrabljivanje ... privatnicima koji ne plaćaju radnika pošteno, političarima koji nas kradu i tako koliko god hoćeš primjera asamo klimamo i pjenimo iza leđa ovdje na klixu, kamenjaru, poskoku i sl... ...Mislim kako je narod ovdje postao više ženskica u ovih 30+godina pod našim političarima nego uz sav Hollywood zajedno.
Dobro su se sjetili. James Bond u svakom filmu ima svoje kurave, na prvi pogled, odmah se ljube. Yebo vam ja majku mrtvu.
Hebemo i mi tebi