Vlada uzbuđenje i nestrpljenje
0
Danas u Berlinu svjetska premijera filma "Na putu"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko ne laze krupno ko turcin-njegos
koliko se s bosanskim pasosom srpski zlocinci danas sire po svijetu? siledzije djevojcica, djecaka, nena, i s time se ponose srbi, jadnici primitivni...
ko ocemu bosnja o islamu,ahahah,sad pravite i muzej kamila,u saudiji .....cim nema hriscana vi polako tonete u pesak zaostao iza osmanlijiske imperije
tačno tako, ništa za dodat ništa za odvadit.
PUNO SRECE !!!
SREEEETNOOOOO! Kraljice!
Sretno Jasmila!!!! A vehabije su zlo i njeg treba iskorjenit iz BiH-e! Napomjenut uz put da vehabije ipmlementiraju, podrzavaju i placaju genocidasi srbi u genocid tvorevini ko i ideolozi SANU u nacistickom beogradu!!!! A ima jos gorih hiljadu puta od vehabija a to su srbski popovi i vladike, na celu kacavenda i ostala fendamentatisticka banda terorista s krstom al nozem u ruci!!! BiH4EVER! BiH4EVER!
Sa srecom...
Ovim filmom Jasmila nije izmislila fenomen vehabizma u BH. Ona je samo napravila priču od već postojećeg stanja. A sad, da li se to stanje u društvu nekom sviđa ili ne, nije kinematografski, već sociološko-politički problem.
hoce li ova rugoba jasmila naci qrza na putu ;-))
trazim srpskog decka za provod? javite se..
lol, tobe jarabi. Čekam reakcije javnosti (u martu ako Bog da).
na putu otrjeznjenja
na putu islamskog terorizma.