Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu i da je ona budala Sabit iz Tarcina prosetao crvenim cilimom .....
pakistanci i afganistanci dolaze!!!!!!
Moje Sarajevo je prelijepo i bez SFF-a ali u danima i nocima SFF-a nekako posebno blista,samo jos da je manje seljacina i dodjosa ja bi bio prezadovoljan,sinoc sam prosetao i onda sjeo u jedan prestolnicki lokal i posmatrao ljude koji su sjedili u istom ili setali.95% njih je koristilo mobilne telefon i komunikacija se svodila na smijeh i pokazivanje slika ili cega vec na istim.grehota i zalost na sta je spao izlazak ove danasnje "elite"
Pa je li ovo moguce zapitao sam se u neka doba i onako se okrenuo prema prijatelju koji je bio samnom da bi vidio do sebe njega kako tipka na telefon sliku koju je slikao (mene i njega ) prije nekih 15-20 minuta i zeli da nas oznaci kako sijedimo tu,momentalno sam uzeo telefon i razbio ga na ocigled svih prisutnih koji su se fatali za glavu u fazonu sta ucini jarane s telefonom ..drug poludi a ja ustanem izvadim ljubicastu