Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dubrovnik,svaka ti dala,svaka riječ na mjestu
Nerado priznajem, ali dosta si upravu... Bilo kako bilo, lijep pozdrav dragom Dubrovniku iz Sarajeva!
...i oba zavaljena od svojih vlada, a moglo se sve to izbjeci. Ko suradjuje danas u oba grada, nemaju nikakve veze sa onim Sarajevom i Dubrovnikom koji su \"dijelili i zajedničku patnju, bili meta iživljavanja po svemu što je urbano, napredno, razumno, kulturno, ljudsko, normalno...\" Naprotiv, sve to urbano, napredno, razumno, kulturno, ljudsko, normalno\" je unisteno prvo ratom, a onda dotuceno \"svjeckim\" i \"najboljim\", \"najljepsim\" na svitu...selo moje veselo.
Dva bratska grada, Sarajevo i Dubrovnika sarađuju - tako i treba! Dva grada dijele i zajedničku patnju, bili su meta iživljavanja po svemu što je urbano, napredno, razumno, kulturno, ljudsko, normalno...
ne brini se Strok ima para za to, i Purivatra mu je do neba zahvalan.
Ti bi da ti holivudska zvijezda dodje dzabe,nema dzabe ni u stare babe.
koliko se mora platiti da bi ovaj i slicni njemu prosetali po crvenom tepihu u sarajevu i dubrovniku !?