Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja fakat ne vidim nista smijesno u njegovom trudu da se predstavi kao humorist vise vidim budalu koja na sve nacine pokusava da stekne malo slave za sta nije tesko samo ako si imalo stoka i degenerik. posto je tip cifut vjerovatno mu uz vec nadaleko poznatu cifutsku sposobnost marketinga, uspijeva da se toliko napumpa i napompa njegov kvazifilm koji ne govori nista. Lik Ali G-a je bio super - kao i emisija - luda do daske - al ovo je opste njesra. Neko ga zestoko zestoko gura.
u njegovim salama nema nikakve suptilnosti, sve je to kako jest i cudi me da jos nisu zabranili film u americi posto oni zabrane film za svaku sitnicu. s druge strane i ne cudi s obzirom na cifutski lobi tamo i u svijetu. sto nije iso ismijavat jevreje sto prave naselja na palestinskoj zemlji mamicu mu natakarim. fakat bi najbolja komedija bila da ga safataju nedje :)
Rodjak mislio si da si smjesan haj se sad zbijaj sale kretencino jedna.
nek\' i njega koknu,dopizdio je vise sa svojim glupim salama ,sypcina svoje vrste!!!!!!!
Kako u ovom filmu nema Pahomija?
da hoce da se u iducem filmu pretvori u bosanskog vehabiju iz Zenice koji putuje po americi ..to bi bilo pravo...
Sranje, bezzeze film totalno ...
da ga hoce skenjati::::. hahah, to bi bas bio komedija, prava u odnosu na borata i brunu zajedno;)