Film/TV
1

Cinema City najavljuje filmove "Carstvo velikog Oza" i "Mama"

Klix.ba
U sedmici iza nas, posjetitelji Cinema Cityja imali su priliku pogledati historijski mjuzikl "Jadnici" (Les Miserables), kao i novi kriminalistički triler "Slomljeni grad" (Broken City), dok su najmlađi posjetitelji uživali u zabavnom i zanimljivom putovanju kroz netaknutu prirodu Antartika u filmu "Kralj Pingvina 3D" (The Penguin King 3D) po specijalnoj cijeni ulaznice od 3 KM.

U novoj filmskoj sedmici, od režisera trilogije "Spiderman" dolazi nam nova avantura u 3D-u, "Carstvo velikog Oza" (Oz: The Great And Powerful). Nakon što Oscar Diggs, mađioničar iz cirkusa upitne etike, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz, u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot, budući da mu slava i bogatstvo stoje pred nosom. Sve dok ne upozna tri vještice: Theodoru, Evanoru i Glindu, koje nikako nisu uvjerene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali.

Pogledajte kako će se Oscar pretvoriti ne samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu, svjetska premijera 7. marta u Cinema Cityju. Pretprodaja kinoulaznica počinje 5. marta na blagajnama Cinema Cityja.

Za ljubitelje horora nova zastrašujuća piča od 7. marta - "Mama", priča o dvije djevojčice koje su nestale u šumi istog dana kad je njihova majka ubijena. Nekoliko godina nakon što su spašene, započinju novi život, otkrivaju da postoji neko ko i dalje želi da ih ušuška pred spavanje, njihova nova majka. Pretprodaja kinoulaznica počinje 5. marta na blagajnama Cinema Cityja.

Nikad nije kasno za osvetu u novom akcionom trileru "Metak u glavu" (Bullet to the Head). Glavna uloga pripala je Sylvesteru Stalloneu, profesionalnom plaćenom ubojici, prisiljenom da udruži snage sa policajcem kako bi zajedno pronašli čovjeka koji je smaknuo njihove partnere.

Poznati porodični combo bogatog sadržaja, 4 Coca-Cole 0,33l i dvoje srednjih kokica, po specijalnoj cijeni od 12 KM, možete kupiti srijedom, subotom i nedjeljom.

Prve proljetne dane provedite u udobnom i modernom ambijentu Cinema City Café Bara. Vaš mirni kutak za razgovore s prijateljima i partnerima, ili možda mjesto novih poslovnih mogućnosti.

Pratite dešavanja na oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija i o nagradnim igrama u Cinema Cityju. Sve upite možete poslati i na e-mail: [email protected].