Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo... Pokupe milione od producenata, a onda se lafo okrenu religiji, politici, qrtzu, palcu...
Ja bih uz te dvije dodao i najbolju, jedne i jedine, neponovljive MUĆKE. :-)
Jedan je Al Bundy kratko i jasno
Prijatelji su za zene jarane
Ja obozavam Charlie Shinn....serija super..
1.Dexter 2.The Walking dead 3.The Arrow Bitch please !!!
Prijatelji, poslije nekoliko praznih mjesta mogu se rangirati ostale serije
http://www.1channel.ch/ Za serije i filmove :)
je li se ja varam ili se u BiH samo gledaju stare serije? Kad je TAHM isazao iz fazona... ima bar 3 sezone.... Big Bang: odlicna! Danas najbolja je ubjedljivo (komedija): Modern Family i 30 Rock (nazalost, vec zavrsava)...
ma i ne gledam je vise od kako je charlie otiso iz serijie
P.S. za gledanje istih koristite Google Chrome, nikako Explorer
Na sljedecem sajtu mozete gledati serije i filmove : www.milversite.net Kvalitet slike filmova je onako, ali kvalitet slike serija je dobar, stavise katkad i odlican. Volio bih kada bi neko postavio i druge sajtove gdje se mogu gledati serije, filmovi, dokumentarci, i sl. Unaprijed zahvaljujem.
@ares.kane Slazem se da je Game of Thrones odlicna serija, i dodao bih jos Spartacus. Two and a half men je bila dobra sve dok je Charlie Sheen glumio u istoj. A ova izjava mladog glumca ima za cilj da poveca gledanost. Svaka intriga je korisna. Ali, 350 000 dolara po seriji, hejjjjjj :)
- ma veze vi nemate... znaci po vasem bi vama dovoljno bilo gledati mućke non stop...i samo o mućkama pricati pih bjezite djeco - a nego Game of Thrones je odličan serijal...samo sto nisam ga spomenuo jer ipak TWO AND HALF MEN je humoristička...pa nekako ne ide mješati žanrove recimo svojevremeno su bile odlicne SPIN CITY, ACCORDING TO JIM, THE KING OF QUEENS, SVI VOLE RAYMONDA...
serija je zesce s ranje,jedino ju je malo izvlacio charlie,dok su ostali bili uzas,pogotovo onaj debeli klinac koji veze nema sa glumom .prosirite malo vidike pa pogledajte soprano,breaking bad,borawalk empire,igre prestolja,the walking dead itd,a ne samo gledat ovo jeftine serije sto vam nase tv stanice serviraju svakidan.
Ovaj dečko je spomenuo religiju, interesantno, jer je i Čarli Šin frknuo iz serije kad je vjerski vrijeđao ( a zna se sa kim se u Americi nesmijete zamjeriti, vidi slučaj Mel Gibson) nekog od producenata ili kreatora serije, neznam tačno. Godinama im nije bio problem njegovo drogiranje i opijanje a onda odjednom to je problem.
Jesu Mućke stare, al\' su genijalna serija :D. Niđe veze ti je to da idemo u korak s vremenom, da je moda jesti g,o,v,n,a, i mi bismo ih trebali jesti jer je to u korak s vremenom. Dexter rules, btw!