Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ba, podvuci se ponovo pod kamen ispod kojeg si izmilio... sta bi ti, da nam Iran namece kulturu, jel? Ili mozda da se vratimo u kameno doba. Konju jedan.
POPULARNOST SUSAN BOYLE MI JE ODLIČAN PRIMJER ČINJENICE DA \"ODREĐENE\" \"KULTURE\" ( np; W.A.S.P.-White Anglo-Saxon Pro) KONTROLIŠU SVJETSKE MEDIJE, A ONAJ KO KONTROLIŠE SVJETSKE MEDIJE, KONTROLIŠE I SVIJET, PA SAMIM TIM NAMEĆE MODU, POPULARNOST, SVEJTSKE TRENDOVE I SISTEM VRIJEDNOSTI UOPŠTE....W.A.SP.-ovcima. SUSAN BOYLE? ZAŠTO JE ODJEDNOM U SVIJETU POPULARNA NEKA SUSAN BOYLE A NE RECIMO MAGUMBA HARRARE IZ AFRIKE? ŠTA, TAMO NEMA TALENATA ZA PJEVANJE? POGLEDAJMO ČIJI FILMOVI DOMINIRAJU NA SVJETSKOJ SCENI. KO DOMINIRA NA GLOBALNOM MTV-U? DISCOVERY? NATIONAL GEOGRAPHIC?.... I NARAVNO, KOJI JEZIK JE DANAS \"LINGUA FRANCA\"? ENGLESKI. JEDINO PRAVIM TOKMACIMA NIJE JASNO DA W.A.S.P.-ovci KONTROLIŠU SVIJET.... i nije problem ko ga kontroliše, nego KAKO? WASP-ovci GA OČIGLEDNO NE KONTROLIŠU BAŠ PO PRINCIPU FAIRPLAY-a. DODUŠE WASP-ovcima JOŠ UVIJEK NE POLAZI ZA RUKOM DA NAMETNU SVOJ SISTEM \"VRIJEDNOSTI\" AZIJI, AFRICI I BLISKOM I DALEKOM ISTOKU, AL RADE OČAJNO NA TOME...
britanski daily mail je zaboravio nacrati samo brcice obrijane u katarine zete
e da je meni da sam tri lopate od te zene da onako u 2 minute postanem slavna
Eto ona ce glumiti onu lopatu od zene!