Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajan glumac,na pocetku glumi nakvog smokljana a kasnije rastura met haha
Glumcina , glumac koji moze sve da odglumi , tranformacija u sekundi a sto je najvise volim to jeste sto se uzivi u svaku ulogu i ta uloga dobije neku car i realnost ... Odglumi kao da ne glumi ... ;D tako nekako sve u svemu sve najbolje u buducnosti Walter White :P
evo i Rolling Stone objavio.. a i twitter je zivnuo.. http://www.rollingstone.com/movies/news/bryan-cranston-cast-as-lex-luthor-in-man-of-steel-20130826 Uglavnom, ja cu se usuditi i dati Ben Afflecku sansu.. Jer su ljudi na isti nacin popljuvali Ledgera kada je odabran da glumi Joker-a... A vidi sta je lik uradio...
http://www.imdb.com/name/nm0186505/?ref_=sr_1 Nigdje se ne spominju nadolazeći filmovi, možda je to samo špekulacija, ali ništa nije sigurno. Tipični za klix. Nit provjere informaciju, nit išta.
odlican izbor!!
dobar glumac, sto jes' jes' :)
Extra glumac... Ali Ben Eflek ? Batman ? nikad..
Betmen sa dupetom na licu... :-D
nuto otac Malkoma u sredini
Kako ga je serija "Breaking Bad" ispalila, nečuveno. U orbitu direktale.
Znam ja to sve. Ostajem kod svoje izjave. pola moje raje a prate svijet filma, ne zna ga iz malcolma, ja znam. Tako ipak nisi u pravu. Fuck sporedne uloge. Dobio ih je milion nakon BB.
DonAdo...tako ti je kad je pola te tvoje raje iz djetinjstva zapamtilo samo TELETABISE! TINKIVINKI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)