Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bruno legendooooooooooooooo Kad ce film u kina?
ZIVIO AHMADINEDZADD, SMRT OVIM BOLESNICIMA!!!!
hehehehe,sasha je pravi genijalac....jedva cekam da vidm brunu !!! GO BRUNO GO .......
Lud je dede mi .. Go Ali G !! hehe Nema dalje .. heheh
Hetero je upravu. A Megi, vrati se loma na pocetak pa procitaj, kako \"NIKO ne govori da sve homoseksualce treba pobiti\". I ovo nije 1. put. Cim se radi o gay populaciji, pa cak i kad je tema potpuno nevazna poput ove, javjalju se mnogobrojni maloumnici i pametuju kako ih treba pobiti, kako trebaju da sute jer su manje vrijedni, kako to nije normalno jer je protiv svih zakona prirode itd. Zadrzite svoje misljenje za sebe ako niste u stanju da postujete tudje
aaah, cakani gacica....cmok
tu es pèdy you\'re ass is bad ou nuul jakass
a kako se pederi razmnožavaju? nije mi jasno? moze li mi neko objasniti? kako da ako sutra svi budemo u istospolnim odnosima, kako onda da nastavimo svoju lozu? molicu lijepo bez odgovora tipa kloniranja, epruvete, umjetnog začeća, kao i posuđivanja sperme... znači ono prirodno spoje se dva lika ili dvije djevojke i dobiju djecu...kako? nije mi jasno?
i da....@ Nailova mati, malo si se zeznuo. Htio si da stanes na stranu homoseksualaca, ali si upravu uradio suprotno. Nazvao si ih bolesnima i retardiranima. Ako si vec htio da napravis neku komparaciju, trebao si da spomenes neki psihicki poremecaj, kao sto su depresija, opsesija ili sl., ali nikako Daunov sindrom
@Hetero i drugi koji se slazete s njim, niko ne govori da sve homoseksualce treba pobiti, vec da svoj izbor cuvaju za sebe. Valjda je seksualnost neka vrsta intime, brate dragi, a ne na sva zvona objaviti \"ja sam gay\" ili \"ja sam hetero\". Budi sta god hoces, jer to treba da se tice samo tebe, a ne svih nas. Ja licno ne pravim nikakvu razliku. Isto mi je gadno i nekulturno vidjeti hetero par kako se žvali na sred autobuske stanice, i kao meni treba da bude ofirno, a oni su cool. To vazi i za gay parove. I jedni i drugi treba te stvari da rade izmedju svoja 4 zida. I zasto molim te treba da se nadju uvrijedjenim. Oni se najnormalnije smiju filmskim dogodovstinama hetero parova, a takvih filmova ima brdo, prema tome, zasto se ne bismo i mi smijali njima. Treba se smijati svakom ko se smije drugima, a ne moze prihvatiti salu na svoj racun.
@01001101 hahaha, strasan si. Hvala Bogu pa likovi poput mene vode ovaj svijet... mozda smo ga doveli i na \"rub propasti\" a mozda je i \"unazadovao\", kako Ti kazes, ali zamisli da ga prepustimo ovakima poput Tebe!!!??? Ne bi nas vise bilo... :)
Upitao bih ove humaniste, ste je to \"normalno\"? Ako sebe nazivate \"normalnim\", onda bi i mrznja, koju nosite u sebi, po vama trebala biti \"normalna\"!? Ja ne mogu mrziti nikoga samo zato sto se ponasa ili nastupa ovako ili onako, i zato mi homoseksualci i ne smetaju. Mozda ni ja nisam normalan?
Potpuno se slažem sa heterom. Koji vam je, ne možete prihvatiti to što neko, zamislite, NIJE KAO MI?! Kako se usuđuje, je li? Frljo, vidiš li da je potrebno tako raditi dok ih neko ne prihvati? Pogledaj ove komentare, recimo adda_Sa što reče da se oni nemaju pravo uvrijediti jer su, eto, niža vrsta. Ili wagga, koja/koji smatra da smo MI ugrožena vrsta pored njih! Opet kažem, pogledaj komentare ljudi za koje ne sumnjam da bi bili spremni i na nasilje prema homoseksualcima, pa zar mislite da smo mi ugroženi?! Fuj...
ma iznenadili bi se vi koji gurate nos u tuđe postelje ko je sve gay zapravo ne bi imali šta reći gay je ok :)
za koju godinu će biti ŽIVJELI TRADICIONALISTI ne pederi rade šta hoće ja ih neću dirati svako ima pravo na svoje mišljenje ali isto tako pun mi je k.... priče o ugroženosti tradicionalisti su ugorženi stalnim optuživanjem da su homofobični malo, malo... neki peder ti izleti na ulicu i sve oko tebe \'\'ja sam normalan, prihvati me tako, ja sam peder, to je moje opredjeljenje...\'\' ma zaboli me tradicionalisti su ugoroženi jer non stop moraju da slušaju o pederima i njihovim pravima...bla..bla... Dodijalo ih je više slušati i njihovo nametanje... kad mi dođe i kaže podrži me, a ja kažem neću - onda sam homofob!