Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Arapi su stvarno idioti klasični. Žene dobile pravo glasa jučer, ne smiju nista. Po njima, žena treba sjediti kuci i radjati djecu. Stvarno su zaostali
@Buckethead. šta ćeš, to ti je šeriat @sbiljeska. idi u Saudijsku arabiju ako ti se ne sviđa prava žena u civilizovanom svijetu.
@buck "Po njima, žena treba sjediti kuci i radjati djecu. Stvarno su zaostali " to je,njena priroda. zapad zlostavlja zenu natovaravajuci joj na pleca milion nekih obaveza: izgradi karijeru, radi, rodi, odgoji djecu, trci kuci, trci na posao, pa kad dodje s posla umorna valja odrađivati kucne poslove itd. Na zapadu su zene pod mnogo vecim pritiskom nego muskarci, pitanje je dokad to sve mogu podnijeti jer taj trend da zena radi je od skora, mozda jedno 50-ak godina unazad...previse se ocekuje od zene a i one su same krive jer su na sebe natovarile neke stvari za kojima nije bilo potrebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prelijepa je djevojka .Veo joj ne treba .
Nikab upravo služi da pokrije ljepotu, da je čuva za muža a ne za tipove poput Eugena, Atheosa, Krstaša koji svršavaju ovde po njoj... a da su jedini nisu.. ima još ovakvih prostaka.
O navedenim osobama ne bih diskutovala . Prostaka i bolesnih umova je bilo i biće. Nadam se da me nisi pogresno shvatio . Naravno da bi bila lijepa i sa maramom . Ja se jednostavno divim djevojkama /ženama koje dokazuju svoju hrabrost na ovaj način ,suprotstavljajući se čak i zakonima . Sam čin je predivan , kao i ona jer se bori za ono što želi i jer ne dopušta da neko drugi odlučuje za nju .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka arapski svijet saceka jos malo da zene uzmu palicu u svoje ruke poucene iskustvo zapadnjackih dama, pa ce te vidjeti kako ce muskarac da bude obucen! Samo sacekati jos nekoliko godina
Ha Ha Ha, pa pustite zene ionako vam gole hodaju po turskoj i drugim zemljama sta vise glumite.
izvinjavamo se za incident.. ne mogu da vjerujem.... neka idu u tri fine strinine i arapi i njihovo sranje....
Psi laju pa laju, eto mi imamo u bosni sva prava demokratiju al dzaba nam, sta vi imate protiv s.arabije institucija za nas, tako mirna zemlja , zemlja za ugledati se na nju, zemlja gdje zena nije kao na zapadu prepustena svim i svacim, u s.arabiji je zena da se voli postuje radja djecu, a sta je to na zapadu prostitutka jel to bolje, je li bolje gledati kcerku, sestru golu e jest nam i sreca, zato samoubistva, predoziranja kurvi na sve strane. Treba da ima ima velo da ne moze svaki budala gledati u tijelo tvoje zene, sestre, majke, kcerke. Imas demokratiju, slobodu, prostituciju, ali nemas tu porodicnu harmoniju , izgubis orjentire ne znas zbog ceg zivis, eto sta je zapad. Ako tim zenama u s.arabiji nije lijepo zasto ne pocine samoubistvo kao sto to cine zene na zapadu.... itd isl....
...balkanski idiotizam nema granica.
Idi na cevljanovice jedino si za toga
Ja bogami volim kad se moja hanuma doćera nabaci štikle kosa da joj leprša
Gledaj sto se tzv muslimani bosnjaci loze na ovu pricu, podrzavaju oni ovakve stvari jer cijeli dan kod kuce gledaju pornice i drkaju pa nemaju razumijevanje za vjerske propise. Saudija je drzava stvorena na serijatskom zakonu od vremena Poslanika do danas i uvijek su bili vjerski zakoni na snazi, i ako vjerski zakon zabranjuje zeni da bude otkrivena sta onda vi bezboznici imate da balite i laprdate po klixu, idi drkajte smradovi
Mora da ju je neko iz vlastele oplemenio kad ima ovoliko prava.
Tolerancija jbg. Tamo ne moze ,zena bez vela a u Evropi MORA sa velom.
Da mi je samo vidjeti, procitati jednog realnog novinara koji ce onako "ljudski" da uporedi zivot nas u BiH, nasa prava ovdje i u Saudijskoj Arabiji konkretno. Zar psi u BiH nemaju veca prava od mnogih gradjana? Kakav je nas obrazovni sistem? Dvije skole pod jednim krovom? Ucenici od 1. do 4. razreda u istoj ucionici i jedan nastavnik/ucitelj predaje svima i zavrsi za 1 cas sva 4 razreda? Treba li da pominjem srednju gdje "babini" sinovi zavrsavaju i kako zavrsavaju? Treba li da navodim kako nasa djeca "zavrsavaju" uspjesno fakultete po Kiseljaku, Travniku.... Treba li da spominjem Pravosudje? Policiju? Bolnice? Mita i korupcije? Takve stvari NE POSTOJE u Saudijskoj Arabiji! Skole su istina odvojene, ali se u njima uci. Otac ne potplacuje i da hoce ne moze. Fakulteti se znaju gdje su i koji su, a pretezno sad idu po svjetski priznatim univerzitetima i skoluju se... U Bolnicama nema mita u korupcije, policiju da ne spominjem, a tek pravosudje... Tako da ono "Wake up!"
Čuj "uzburkala strasti" LOL.
Dobra gara
Vrijeme je da balije konacno izadju iz kamenog doba..
Žene su u kamenom dobu hodale skoro pa gole?? Ta konstatacija gdje se porede današnje muslimanke pokrivene skroz i gole žene iz kamenog doba je čisto obmanjivanje javnosti i lupanje gluposti, a moglo bi se reći i neobrazovanosti i nepismenosti, te nepozvanje povijesti.
Ja bih samo da kazem da je meni ova voditeljka prelijepa...I jos bih da dodam da zene u Saudiji ZIVE za razliku od vas koji supljirate po klixu...
Pa bolan žene vozaju skupocjena auta, žive u džennetu, da ti vidiš kuća, avlija... a da ne govorim o prodvodima... dok naše žene prodaju cipele, majice i natječu se sa muškima u radnom odnosu i one imaju pravo da govore o ženi saudijki koja ništa ne radi a uživa u svemu onome što ima, a što joj je muž omogućio da ima. Ovo ne govorim napamet, bio sam u Saudiji i vidio sve ovo.
Predivna žena i hrabra. Pozdravljam ovaj čin.