Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista smrt kao i njena majka sto je imala...Znaci neko blizi to "odradjuje" kako treba i kome odg.nakon smrti majke nasljedstvo ide njoj nakon nje ... Sve je jasno kao dan.
Vidi se da te nisu naucili odgoju pa si odrastao ti prije uz Jackia nego ja.Što usput ne sudim ljudima koji ga gotive pa šta?Po toj tezi glupi su.Tako da prosipaj svoje šukove i blistavu pamet svojima po kuci i par jarana koji te znaju.Nisu te naucili roditelji da postujes tudje misljenje ako se ne slazes produzi dalje ili daj argument zasto nije ovako recimo kako sam napisala.Jer mnogo slucaja po BiH cak oko njive se zakace pa se poubijaju a ovde su u pitanju mnogo vece stvari.Trece posao mi je da tako razmisljam hvala Bogu nije se pokazalo ne tačnim.Ali su te naučili roditelji ili okolina def. da svakom loncu budeš poklopac to je evidentno.To sto nemaš inteligencije i crv sumnje da te zainteresuje da dva slucaja u porodici na isti nacin se odigrala da je ok?Pa da tako razmisljam otkaz bi dobila pola bi bilo ljudi na slobodi hahahahaha.I da niskobuzetni HOLIVUDSKI filmovi? koji su to pojasni mi malo jer ocito znas ih bolje nego ja :)
Prvo smrt majcinu dobro istrazi pogledaj evo malo hint kako je glava bila okrenuta ako se neko udavi u kadi (hahahahaha) a prije toga na 2 min.se cula sa sestrom da idu u kupovinu i da ce je cekati ispred hotela.Eto slucajno se posla okupati napuniti kadu pjenicu malo patkicu da se brise halo to je cejf kada neko radi a ne "na brzaka" tako dobro znam ovaj slucaj jer je blizak drugom slicnom a tebi da saljem i da se dokazujem nema potrebe.Dokazala sam se gdje sam trebala.I da nemam odgovora na ove holivudske niskobudzetne filmove KOJI SU TO? Trece piromani su za manji "level" za to se treba pobrinuti drugi ne mi.
Vijest totalno nebitna
Promatra te i "onaj odozgo"...