Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMAS PRAVO - ENIS BESLAGIC JE STVARNO LJAKSE, NJEGOVE FORE MOGU PROCI U NEINFORMISANOM ZAGREBU I KOD MOJE NANE - KATARSTOFA !!!
d*E*B*I*L*IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SVJETSKI!!!! BOJKOT BHRT-u ŽIVJELA FTV
pa vidi se da si ti marko i \"hikmet\" isti paksu sa dva imena.
Ovi sa FTV jos su nafurani da znaju sta je dobra televizija... Go seljak do seljaka. Nepismena i neobrazovana gomila neznalica...Cuj kviz..Vidi im rjecnika nano mila....Lafo oni brane Bosnu...da nije glupo covjek bi plak\'o od jada... uzas.
isao je na PTPC
dragi hikmete, pa ti si polupismen......
Odličan potez iz samo jednog razloga:Nećemo gledati seljačića Enisa Bešlagića.
neka him vala nedaju i treba tako, štače isti kviz na tri televizije koje to vidijo dase radi tako???? što iovi nekupe druge kvizove pada narod more gledat razlićit program i sve skupa.
NEDA NIKOLA DERETIC DIREKTOR BHT,,,,,,ILITI DODIKOV POTRCKO
Kako vam nije jasno da bi se kviz trebao emitovat u terminu kad se na BHRT-u prikazuje centralna dnevna informativna emisija, a to bi definitivno osjetno uticalo na pad gledanosti Dnevnika na BHRT-u. Na neki način, entitetske televizije nisu bile korektne sa postavljanjem termine za emitovanje Upitnika, da je termin pomjeren na nekih 15-ak minuta ranije, vjerovatno bi sve bilo uredu.
ama kviz je nachu neznam chemu drama
Kad ja budem premijer FTV seli u Avaz Twist Tower. 5 spratova, pod uslovom da Bakir ne dolazi. BiH4EVER
Kako kad je sinoc emitovan na RTRS-u? Ruku na srce, neuspjesno...
Nazif Gljiva je mason.
u cemu je problem? zasto su to uradili? neka autorska prava? (mada ne vidim cija) ... ??? objasnjenje ?:) ali sto bi Pipo rekao, BIH4EVER .. :D