Premijera na YouTubeu
40

Bh. glumica Aida Bukva vodit će novi podcast "Da Ti Kažem"

N. O.
"Da Ti Kažem" naziv je nove podcast emisije namijenjene publici u Bosni i Hercegovini, regiji i dijaspori, koju će voditi poznata bosanskohercegovačka glumica Aida Bukva. Premijera prve sezone stiže danas, a bit će dostupna na YouTube kanalu podcasta.

Ovaj format, koji je u svojoj suštini zabavnog karaktera, kombinacija je video podcasta sa talk show elementima. Kroz razgovor i zabavne rubrike vodit će nas Aida Bukva, poznata bh. glumica, koja svojim šarmom i lucidnošću daje poseban i originalan pečat ovom projektu.

Svakog četvrtka u 18:00 sati na zvaničnom YouTube kanalu Aida će se družiti i razgovarati sa zanimljvim gostima iz BiH i regiona, a prvi među njima su ujedno i njeni prijatelji - Zenit Đozić, Enis Bešlagić i Feđa Štukan.

Kuriozitet ovog podcasta je i činjenica da će se isti reemitirati i putem kanala MojaTV BH Telecoma, čime će se udovoljiti i tradicionalnoj TV publici.

Zahvaljujući prijateljima podcast "Da Ti kažem" nagradit će svoje gledaoce i pratioce na Facebook stranici kao i na Instagram i Tiktok nalogu.

Autori podcasta su mladi, kreativni ljudi iz sarajevske agencije "AHA Produkcija" koja djeluje na području Bosne i Hercegovine i regiona, više od pet godina i bavi se djelatnostima usko vezanim za informaciono komunikacione tehnologije, vizuelne komunikacije i konsalting.