Serija "Građanin Khan"
2
BBC optužen za vrijeđanje muslimana
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas muslimane sve vrijedja i uvijek se zalimo kako je svijet protiv nas...a mozda da prihvatimo neke cinjenice, bilo bi nam lakse. Islam je savrsen ali muslimani nisu, cak stavise...najgora bagra na kugli zemaljskoj (ovo je za \"bracu\" Arape, fanatike, teroriste, neuke, vehabije i ostale)!
Ma mogu radit sta hoce, mogu pocrkat ako hoce, mogu ratove pravit, ubacivat novotarije u Islam,mogu ga ismijavat, mogu,mogu, mogu... Ali cinjenica je da je u svijetu svakim danom sve vise muslimana,zato sto je Islam vjera za svakog onoga ko istinski i iskreno hoce da razmisli, a ne neka ideja koja se silom ili bilo kako drugacije namece...
Ovo je dobar primjer da arapski (muslimanski) biznismeni još više ulažu u Veliku Britaniju. Ti njega novcem on tebe mržnjom i nipodaštavanjem. Hoće li se ikada opametiti taj polusvijet sa petro dolarima!?
Sam naslov serije je dobar. Vjerovatno aluzija na Građanin Kane.
ti ocito nisi vidio ni south park, ni family guy
"U komediji glumi zvijezda serije "My Family" Kris Marshall, koji glumi menaždera crkve" Crkve, velite?
megakontroverzna scena... :))) reko, šta li su napravili....
@@Hapa Pročita li ti moj komentar: \"...i po KRŠĆANSTVU i...\". Ako slučajno nešto i bude o chifutima, to rade sami chifuti i to kontrolirano. Primjer ti je onaj kreten \"Ali-G\"
http://www.show.hr/poster/bosansko-zrce-lets-go-to-party/
pa u britaniji se bez problema emituju south park i family guy
JEST, JEST, OSMANLIJE SU TRENUTNO I U FRANCUSKOJ I AMERICI I NJEMACKOJ I BELGIJI, RUSIJI ITD ITD, A TAMO SE TAKODJE SMRCU KAZNJAVA NAPUSTANJE ISLAMA.... Sta vam je ljudi, sto necete da razmislite, ko sad tjera ljude na islam?
@zijad Britanija je pod chifutskom okupacijom, kao i ostatak Zapada. Tamo možeš kenjat\' i po kršćanstvu i islamu i budizmu, ali kukavna ti majka da nešto pisneš o chifutima. Karijera ti je gotova iste sekunde.
Sto govoris \"Jesmo\" kakve mi veze imamo sa arapima ?
@@mahh Da su nametali, ne bi sad na Balkanu živjelo 90% kršćana
na ovome se vidi sustina covjeka - koliko je dobar, moralan i tako to: http://www.klix.ba/sport/inspirativni-sportisti-milijardu-gledalaca-i-rasprodane-ulaznice/120829031 a te povrsinske stvari uvrijedjenog ega mozete macku o rep
\"Ali cinjenica je da je u svijetu svakim danom sve vise muslimana,zato sto je Islam vjera za svakog onoga ko istinski i iskreno hoce da razmisli, a ne neka ideja koja se silom ili bilo kako drugacije namece... \" Da, osmanlije uopće pa nisu nametali islam...Dovoljno je proučiti život Mohammeda bez uljepšavanja pa će vam sve biti jasno.
Kako nema? Srbi barem nece na svoje, a gledaj ovih muslimancica kako se kolju izmedju sebe...ne daj zenama da se skoluju, da voze auto, da treniraju sport, cenzure svega i svacega ili izmisljaju kojekakve zastite od \"nemorala\" tudjeg a sami grcaju u grijehu. I na svoje dizu ruke, kome god smeta ta zaostalost, jad, bijeda i cemer...nagori!