Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haahaha... Hajmo mi kao u Americi trositi pare na glupe kostime, partije i slaviti Haloween. Valja izbiti tesko zaradjene pare iz dzepa na ovako jadan nacin. Cuj.. proslava Haloween... Pametnije bi bilo organizovati kakvo predavanje da se malo ljudi osvijeste nego ovo sranje. Bas je i kod nas postalo jadno. Ljudi
Samo sto se tice gledanje filmova u cinema city-ju, ugodjaj je odlican..nema sta..pogotovo kada se emituje neki 3D naslov, to je dozivljaj koji svako mora da \"okusi\", pogotovo Final Destination 5 horror u 3D ostavlja bez komentara..recommended sto bi rekli ;)
paranenormalna aktivnost sranje teško.
Ova paranormalna aktivnost je ćuna od filma, a ovaj drugi ne djeluje lose, treba ga skinut. I kakve su im ovo cijene koktela na pet feninga, niđe veze.
Blago vama sarajlijama na ovom cinema city-u.Mi u Tuzli imamo kino prcvarnicu zvanu \"Kaleidoskop\" i retardiran program filmova.
A sta ces komentarisati ? Stalno reklama za Cinema City...kao da nema ni jedno drugo kino u Sarajevu.... + Taj film paranormal je 100% smece....gledao sam 1 i kada on nije valjao kakva li je tek 3ca
CUDO!!!dezurne babetine na ovom forumu nisu jos nista komentarisale ovdje,pravo cudo,ajmo malo negativizma