Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć sam film pogledao i mislim da je i umjetnički dosta jak. Sam film opisuje ove likove što se javljaju \"kako nam treba više smijeha, više budućnosti, big brother-a\", a kako su žrtve ustvari dosadne. Kao kome treba da sluša tuđu muku (patnju). Zato predlažem svima koje tangira ova tema neka prebace kanal na srpsku farmu i neka uživaju. I papci moraju naći neku temu za priču.
svaka cast svima koji su radili na filmu,,,svaka cast svima....
Je... vas pacenicki filmovi. Nek neko komediju snimi. Necete valjda ko komunjare 50 godina snimati partizanske filmove
Sta li je to \"prvenstveno posten film\"? Sto ne mogu ovih ispraznih floskula... Film jedva cekam da pogledam.
Nije on sam u bosni koji tako razmislja. Nisam nikad cuo da neki Bosnjak razmislja o BUDUCNOSTI.
sta bi nasi umjetnici da im nije srebrnice? bogu svaki dan zahvaljuju na njoj (i kontaju, sto ne bi makar jos koja hiljada i jos koja CNN kamera) svrsavaju nad srebrnocom, bosnjacki polusvijet
Film je odličan!!!!
Bravo Ahmete. Konačno na pravom putu. Isprva si se malo dodvoravao zapadnom (kršćanskom) propederskom svijetu, ali prije ili kasnije neko je morao pokazati da ima petlje i napraviti film koji će podsjetiti sve one koji žele da se sve zaboravi. Tih najvise izgleda ima kod nas. Uplasio sam se da ce se prije Kusčuturica Emir sjetiti napraviti film o našim stradanjima nego Ahmed, Dino, Danis, Jasmila ... Sreća pa se to nije dogodilo. A svi oni koji misle da je fašizam podsjećanje na genocid su najvjerojatnije i sami bili saučesnici u pravljenju istog.
svaka CAST MAYSTORE
O stradanju kojeg naseg naroda? Bosanskohercegovackog ili samo bosnjackog kao u ovom slucaju? Lijepa ova zemlja, plemena se podijelila i svako misli na sebe, a drzave i onog pravog bosanskohercegovackog naroda nigdje!
Ahmed Imamović, režiser koji ne ...zna napraviti obican normalni film, pa malo rat, malo opet rat, i na kraju malo za promjenu...rat. Koji talenat!
To je onaj sto je pravio film o pederima u sred rata. Izgubio je po meni svaki dignitet.
Kreten pravi
koliko god se filmova napravi o stradanju našeg naroda-nije dovoljno koliko je samo snimljeno, što igranih, što dokumentaraca o stradanju jevreja i 40-ih pa ipak danas postoje ljudi koji negiraju holokaust.....istine nikad dovoljno
A koji to Bosanski reziser zaboravlja proslost? Pa zar nije svaki je.b.e.ni film ovdje sa tematikom rata ? A ti (...) mijesas nacizam i fasizam sa nacionalizmom, molim te nauci te pojmove...