Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer ima muda do poda 🫡🫡🫡RECPECT
Zašto je Emina Ganić na instagramu sarajevogirl, kad je ona sandzakgirl?
SVE JE COVJEK FINO REKAO SVAKA CAST DOSTA JE BILO KRADJE LAZI I ZAVARAVANJA NARODA OVU EMINU I CIJELU JOJ OBITELJ TREBA U ZATVOR!!!
EMINA SE JAVLJA. KAKO SI DOBILA POSAO EMINA RECI NAMMMMMMM
Kobiletina
Gorica Ganic
Ko god je u politici i ima dodira sa politikom , radi za svoj licni interes.
Emina ganic ne zna jaja ispeći kamoli sta drugo. A nije neka pi… da joj se sve servira. Radi malo nesto konkretno
FGR sazdana od skorojevica, sa porijeklom kojeg se stide…u biti se svodi na “ ja tebi jodlare, ti meni serdare, a koja smo ….. najbolje znamo”
Kakvi Ganici i FGR, ljudi iz Novog Pazara...
svaka čast Beusu što je progovorio o 0.4% pljačke šibicarskih parazita kojima Amazon ne bi mogo nanijet da napljačkaju i ukradu
Svakako stvarate djela za pojačavanje depresije žbanićka u seriji za hbo udrobila i ziku molera i slučaj malog Mahira ,patetika sa okusom šunda
Ekipa Ganić u ratu posjetio djecu izbleglu iz Zenice, Breze i Kaknja u Libiji. Djeca dobila od islamske konferencije milion američkih dolara. Ejup Ganić ih posjetio uzeo pare i rekao da će dobiti kad se vrate. Ima i emisija snimljena o tome. E sta je još sve ukrao taj Ganić koji se obradovao kad su Aliju zarobili da on postane predsjednik.
AFERIM AHMEDE, SAMO ROKAJ! NIJE DA CE TI NEKO NA KRAJU BITI ZAHVALAN, AL BAR UDRI LAZNE UMJETNIKE ZA SVOJU DUSU ....
Nemojte dirati familiju ganic!!! Oni sve "posteno" ukrali, kao i prva familija u bosnjaka izmetbegovic. Ali izgleda nije im dosta pa tako da ova saga nema kraja. A sve vjernici iz prvih safova.
svaka cast, konacno neko sa mozgom na ovu temu.
Emina slaba koka za skupe pare