Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
planetarno su mediji isprali mozak svome stadu
Meni su pak najbolje ove 'fine' zenke sto inace 'ne gledaju' pornice, al dzaraju djanu u kinu dok gledaju ovaj film. Koja dvolicnost i tuga :)
...imamo mi 50 nijansi sive skor svaki dan tokom zime...
Oskar za trollovanje :D Mnogo bolje od originala. Original je sramota za cijelu filmsku industriju i definiciju jednog svjetskog filma, ali nisu ni ljudi nista bolji vecinom tako da im i pristaje.
Ali kako se zene nalozise da gledaju film :-) , feminizam u propastu :-))
Ovaj film je samo dokaz koliko je narod glup i kako je podlozan medijskom uticaju
Posto su mi makli komentar da napisem ponovo bolje vam je da pogledate Kilx nightlife Downtown,14.02.2015. Sliku br.1 nego ovaj film!
Bolje vam je da pogledate klix nightlife fotku br.1 nego ovaj film majke mi http://www.klix.ba/nightlife/sarajevo/2015/02/14/downtown/2905!
Postajem alergicna...
http://youtu.be/gnGX4FuIK60
Najbolji dio mi je od 47. minute pa nadalje.
na zalost nisam mogao pregledati sve od jednom. moram nastaviti sutra.... meni je film super, sta serete dzabe...
uzeli su oni kes, yebe im se za druga misljenja.
Ja u prve 3 sekunde pregledao sav film,,, :3
češki trol. ahihihihi :D