Sukob Camerona i Coppole
0
3D filmovi budućnost ili glupost?
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fukam mamu... 3D je budućnost filma u kojem neces morati imati ni originalni scenarij, ni fantasticnu scenografiju, niti dobre glumce, niti iskusnog kamermana, a da zaradite miljarde poput ovog izroda.. Bice dovoljni samo efekti da zamazu oci retardiranoj mladezi, koje, pogadjate, ponajvise ima u Americi, koja je i glavni konzument 3D sranja...
nije kod nas ... al jes u regiji kume .. čuj nije izašo u 3D hahahaha
kako cu sa merakom mobitel i televizor zariti u kanturinu budale jedne, izvozase vas ko ovce, samo buljite u plastiku
Dje si ga to ljeba ti crnog gledao na TVu u 3Du? Kod Camerona na vikendici? \"Avatar\" nije izasao u 3D verziji i nece bar jos neko vrijeme. A i tad ce trebati LCD ili plazma sa BAR 120Hza refreshom da bi se mogao gledati kao 3D. Nije to anaglyph 3D pa da se moze gledati i na Cajavecu.
Iskreno receno Avatar sam gledao u kinu 3D verzija i odlicno je, ali taj isti film sam gledao na tv-u isto tako u 3D verziji nista ne valja. Jednostavno za 3D moras imati ogromno platno i atmosferu ugodaja inace sranje obicno.
samo jos jedan dokaz kako ce buducnost da bude pravo glupa
3D tv je zadnji korak pretvaranja čovječanstva u zombije
Coppola je kralj filma. Srdacno preporucujem Apocalypse Now onima koji ga jos nisu vidjeli. Najjaci antiratni film svih vremena
ja neznam što se Coppola toliko pjeni oko 3D filmova, pa stvarno je bolje gledati 3d od 2D a i ovo je 21 vjek, pa nemislil on da je već vrijeme za nove tehnologije On bi da se gleda 2D i u 2125 god.
to u stvari nije pravi 3D, nego je nesto kao 2.5D jedini pravi 3D je stereoskopija
sta treba gledati i tv sa naocalama josh