Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve razumijem ali ovaj komentar da je momku ovo reklama e to ne mogu da shvatim. Kako god Ermine, ti znas znanje, znas prioritet, a price ce biti...
Mali super fotka... očiglno je iz imućne porodice... i fotka iz hobby-a, a ne zbog zarade... btw. zanima me koliko košta reklama na klix-u ? Svaka čast malom, ali ovo je tipična reklama.
Boze koliko su glupi i primitivni pojedinci to je nevjerovatno. Svaku lijepu stvar prevedu na svoj primitivni jezik "il' mu je neko il' je neko". Neko voli da fotografise i odlicno to radi, ali to je lakse prevesti u politiku ili pokusaj blacenja momka. J.a.d.n.i .ste :) Umjesto da podrzite i normalne stvari koje se desavaju, vi pokusavate od toga napraviti svoj nacin zivota. E tako je to kad se rodis na Balkanu. Btw da je slikao gole cure sta biste onda pisali? O velicini grudnjaka? Fuj vam.
Pa gledam komentare pojedinaca, pa Boze dragi, cuj tatin sin pa se malo...da se ne izrazavam ili ''ima puno para pa ne zna sta ce'', ne poznajem momka, ali sta vam smeta? Pogledajte koliko su mocne ove fotografije i zar je toliko tesko povjerovati da momak jednostavno voli fotografisanje, uziva u tome i to je to?
prijetio je da će nas hakovat, sori raja.
I tako Ermin Čeliković izadje na google trazilici sa 20 fotografija za svaki dan prošle godine :) svaka čast!
Joj jeste svi obični maloumni primitivci. Ne znate momka ni ko je ni sta je. Zar stvarno mislite da bi neko trebao imati full opremu da bi imao ovakve fotografije. Sram vas sve bilo umjesto da podrzite momka sto neko nas radi ovako nesto vi pljujete. Svi ste zaostali, negledate prave vrijednosti. Samo su vam pare u glavi i nista vise. Pare ne mogu sve kupiti jer da mogu svi bi vi odavno kupili obraz!!
Za fotografije po danasnjoj, i najjednostavnijoj tehnici ,nije potrebno "bogatstvo" ili "tatica"...momak to radi iz hobija , onako uz put,ne sjedi u kuci kao sto neki DOKONI do pisu....i sama imam preko 4000 fotosa ,osim interesovanja i vremena nista me ne kosta!!!....super Ermine- samo nastavi tako!!
koliko smo mi primitivan narod, sta god dobro da se desi, ko god da uspije, mi pljujemo, blatimo.. nikom nista ne valja, niko nista ne cijeni... zato i jesmo propali i zato i jesmo zatucani svi odreda!
Predobro, svaka cast Ermine! nema je da ne valja!
Reklama ili ne koga briga. Fotografije su preljepe.
Lijepe fotografije :-)
Cestitka Ermine svaka cast drug.
evo sam izvalio jedno g o v n o od najmanje četiri kile ono tvrdo, pa nek uslika za danas ako hoće , a ove su mu slike dobre za tahreta i tarigyza osobito ova na kojoj se vidi njegova ogavna glavuša i on lićno i personalno. DOWN! amin ja rabilalemin.
jel i on na onoj listi slobodnih umjetnika?
bitno je ne biti komunnnjara...taj sistem je mrtav odavno, sta vi cekate?
@commi .. ti samo o svom decku , pa dobro jel ti se konacno vratio ili sta ...