Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj decko na umjetnickoj fotografiji ima izrazenu sposobnost uvlacenja samom sebi. mozda i jedinu? doduse sigurna sam da ima publiku, nazalost
Vjera je ono što bi svaki čovjek trebao držati u sebi i samo za sebe. To je privatna stvar. Ti nisi ni prorok ni mesija da pozivaš nekoga na nešto, nemaš prava na to!!!
POSLO SAM JA SEJFA I AMAZONKE, DOC CE I AJSA DA SE NA NJU IZREDATE.
Dva NAJODVRATNIJA RADIJSKA GLASA na ovim prostorima su Cocalic i Piljevic sa \"M\"-a. Potpuno je nejasno kako neko moze to DOBROVOLJNO SLUSATI, narocito njihove IRITANTNE REKLAME. Kad ih slusam stidim se u njihovo ime. npr. Na moru lez\'o - osvojio pezo!?!?!?!?!? Emire - Na k... lez\'o, od crnca bjez\'o!
neka ga, ako 15 godina mozemo trpiti konjiN.e sa sportske redakcije koji jos ne znaju citati , ili fufare sa vremenske prognoze koje ne znaju sta je oblak a kamoli sta je ciklona, te sve one gologuze kuhare te wannabe pjevace sa facama ko da su iz Remetinca dosli, ne znam sta to njemu fali. Iskreno eto znam za njega dosta vremena i nikada mi nije uspio izvuc nerv, ima neki svoj stil i njega se drzi , a ovaj jubilej je njegovo pravo.
ljudi klanjajte namaz i robujte gospodaru okanite se corava posla
i ja zelim da ti visis na banderi...
Ovo je jedan od NAJIRITANTNIJIH likova koji krešte sa ekrana i radija. Ko da je Jay Leno ili Larry King u najmanju ruku. Nafurana i isprana faca. F.U.C.K HIM!!!
...samo naprijed!
Vidi mu glave, isti Sudo Solić
Emir Cocalic ?