Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dečko zna da pleše i to je to. U pjevanju je na silu, na faksu je na silu ali kad imaš baabu Mehmeda onda nema problema. Nemojte biti ljubomorni, nemojte mrziti jer od toga nemate ništa, bolje gledajte svoj posao i svoje obaveze. Sutra ako Bog da ako uspijete sigurno nećete gledati svoje dijete kako mu opada kosa i raste pritisak od problema već ćete mu pomogi bilo kad i bilo gdje isto kao što Mehmed gura Dženana....to je prirodno, a u ovakvoj državi prolazi bez problema i kazne. Ne zamarajte se takvim stvarima....
Ples, medincina, muzika, i jos se poneka pjesma za Halida napise :) Svaka cast!
Sarajevo grade sta ti papci rade! Dosao babo Meho iz sela Kale da osvoji Sarajevo. Sta reci osim kerivi smo mi sto smo ga pustili
Komentar za 10! Ocito nismo na istoj godini, ali mislim da je sve ovo istina. Svaka cast na radu, ali budimo iskreni, ko moze stici na studij medicine (u roku), ples i pjesmu? I jos uz sve to, onakav styling i sl. Medjutim, on ocito zna najbolje, pa vjerovatno se nece medicinom baviti u buducnosti.
Doktore kako nema no comment kad si napisao komentar ?
Eh ovako...nisam ljubomoran na Dženana Jahića... želim mu sve najbolje. On studira sa mnom na Medicinskom fakultetu, kolege smo. Zanimljiva stvar, koju mogu lično potvrditi, jeste ta, da dotični gospodin ne dolazi na fakultet po mjesec-dva. Pojvavljuje se nekad pred ispite, i sve položi iz prve. Nas prosječne studente maltretiraju zbog 2 izostanka, za svaki izostanak moramo donositi ljekarsko opravdanje, a za više od 30% izostanaka automatski gubimo godinu. Ovog momka više nema na faxu, već što ima, vjerujte mi, i bez ikakvih problema sve polaže, a mi padamo. Sad smo mi idioti, a on pametan... ko je ovdje lud ?
Ma cura ga ostavila nekad, a navodno neprezaljena ljubav. Zna li se ko je doticna, kako mu se to desilo?
http://www.ekskluziva.ba/vijest-7854 Ako je ovo vruci ples, ovdje pet pokreta. majko draga, pa mozete zamisliti sta on sve umije, daleko vruce.
Momak je vrijedan, a ima tu i guranja, naravno.. Kao i kod svakoga. To je normalna stvar. Malo je upitnog morala, ko zna koliko je on kreveta promjenio i sa koliko njih se \"provozao\".
Kakav faggot mi sin postade...
sreća il čudo š\'a li je da je bogdo i ranije, maše zove me cur\'ca, kaaa\'e daaa\'e mađarica xD
Dzenanu svaka cast na uspjesima,,,, nije mu babo kupio sve u zivotu...talenat se ne kupuje....ne ples babo...ne prica babo engleski ,....ne svira babo gitaru..ne pjeva babo...ali babo ima pravo da ga finansira i usmjerava pravim putem a ne putem ulice...kao sto mogi koji imaju puste svoje sinove.....i izvlace ih iz cuze....itd itd momak se barem bori da uspije u ovoj drzavi..a mi smo narod koji ne voli uspjehe drugih.... volio bih vidjeti i upoznati covjeka koji nikad nista nije na stelu zavrsio....pa makar to karte za tekmu ...
Ali brate imamo i mi ovih forum J.E.B.A.C.A na baterije od 0.99 KM HAHAHA ! Vrsta nam nije ugrozena :) PoFuckase sve zivo jezikom .
Naravno da će doći davo po svoje i to jako brzo
Ma sve bi vi htjele da vas on opali:)
Citam ove komentare, NO COMENT ! A ti Ela , ako stvarno radis u ambulanti ti si sramota nase profesije . Nije ni cudo sto ljudi imaju ovako misljenje o nama . Sram te i stid bilo . Stidi se.
Ko je tebi kupio diplomu ili si dosla preko kreveta.