Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@commi futo futava pa jel ti toliko jadan zivot da svaki clanak na klixu komentarises makni se malo od monitora prijat ce ti jesi kad cuo za zrak tebra???
...ma visina sasvim ok...al\' da stojim na više od 15 kvadratnih cm :)...a struja \'oće udarit\' ...doživio :))
@commi Ocigledno tebi visine nisu omiljene.... al`se cuvaj carobni magnetski polja:))
...halali ti meni...na mojoj vikendari alpski krović...skoro šeset stepeni...sjetih se glavnog meštra kako sa povrijeđenom nogom hoda po sljemenači i još maše motorkom u ruci...mož\' bit\' je njemu 10 metara visine malo, al\' ja sam se na zemlji \'ladio gledajući ga...
@melisa ...uostalom, prinčevi su obično kroz prozor, mada tada ne bi stakala :)...e sad, ako na krovu ima krovni prozor, mislim da može i to...a gore balansirat na sljemenoj gredi brrrrrrrrrrrrrrr, visoko a usko :))
@commi, Dobro, lijepa sala uvjek dobro dodje. Ljepse se namjerno nasal`t nego se bez veze vrijedjat, to nikom na korist.
...ama šalim se...ništa zlonamjerno u tome...samo kažem da princ mora biti pažljiv...lako je po ravnom...
@commi Znaci, princ na bjelom konju, mumija u bjelom gipsu za intenzivnu njegu?! Mozda kuzim pogresno?
@melisa ...samo zamisli princa kad \"otkliže\" niz strminu, sa kezom na licu, k\'o colin firth :))...i još dva-tri puta odskoči po tlima :))....sam\' bi mu oči ostale van gipsa :)))
@commi Nemam pojma koja je pjesma, al`princ u gipsu? Zavisi koji ud slomi, ne shvataj pogresno, molim lijepo:))
@melisa ...ajme, plačem od smijeha :)))))))))))...sjetih se pjesme \"babo babuka ne skidaj ga s oluka\"....
@melisa ...kol\'ko viđoh, na krovu niđe letvi i kontraletvi :))...ništa, valja puštat\' nokte :)...pa k\'o mačak uz drvo :)))
@commi Ako je pravi \"princ\" vuce ga zela za uspon, prije tog ce vjerovatno na instrukcije da savlada tehniku mornarskog cvora, ili vec to rutinski savladao:)))
...aj dobro...može i princ u gipsu :)
@melisa ...dobro si...ima neke simbolike...da se princ popne uz krov...samo, ako je strmi alpski, a princ ima \"strah od letenja\" ? :)