Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pare za jahtnu nisu propale, nego je recimo 100 ljudi zahvaljujući jahti dobijalo plaću dok su je pravili.. a sada opet dobija neko drugi na održavanju jahte i svega toga..
@cinjenice A što ti ne bi mogao od svoje plate 700 KM da doniras samo 100 KM mjesečno.. Eto ne moraš ni toliko, 20 KM mjesečno sasvim solidno..?
Ti boga mi kao da si ljetovao i s jednim s i s drugim :p
To je zivot....:)
moj papirni brodic veci od brodica moje sestre
ovaj iz katara dovede svojih 10 zena i nijedna nesmije izaci iz kabine a kamoli da se skine u kupaci .. abramovic ima ruskinju djevojku koja se nikada ne oblaci i non stop se sunca gola .. e to je razlika
on moze dovest zenu i dvije ljubavnice na jahtu i da se one ne sretnu. Blago njemu
de sirotinja
a meni da je jos koji metar drva...
@fejs veze ti nemaš Koliko god da imaš para i na šta god osnovno trošio, ako ti ostane 100-200 KM, po tvom bi bilo da treba donirati novac.. Da li je tebi plata 700KM pa ti ostane 100, ili 4.000 KM i imaš 10 djece pa ti ostane 100 KM je sasvim nevažno..
A ja nemam hljeba da jedem.....
Poruka je: Ucite pa cete i vi imati !!! Nesto
TAKO JE TO KAD IMAS MALU KITU ONDA TI treba veliki camas
što se qurcheeeee :P
Ono sto mnogi ne razumiju i pricaju kako je ovo rasipnistvo je to da se ovakve jahte iznajmljuju gotovo citave godine za MASNE pare. Ovo je samo jos jedan od njihovih biznisa na kojem mnoooogo zarade. Sitne duse ce se skupiti zivjeti ispod svakog nivoa, i onda kukati kako nema para. Treba investirati u nesto da bi bilo para.
Ja u stanu imam 2 sobe sa ormarima i krevetima, kupatilo sa kadom, kuhinju sa sporetom i duplim sudoperom i balkon.
JEBLE VAM JAHTE MILE MAMARE