Čevljanovićka korida
935
Dopingovani bik diskvalifikovan
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sisulja je trebala uzet prvo mjesto,al eto
Zlatonja, Tihonja, Dragonja, Milonja... pametnom dovoljno :D
Glasam za dopingovanog gospodina Bika, biće pametniji od ovih dosadašnjih političatra!
Bodljavina na Ćevljanovićima se može turistički isplatiti mnogo više nego što je sada isplativa. Samo pametni treba da preuzmu organizaciju.
a ja glupog teksta majko mojaaa....ma ko ti dade olovku u ruke ...ako ti je to sva inteligencija svaka cast....
a kladio sam se na Sisulju :/
kazu da se pojavio i bik ceronja, ali je diskfalifikovan zbog predugackog i presirokog mukanja i mumlanja, niko ga nije mogao usutiti pa ga odstranili da ne uzbuni ostale bikove i krave iz svih torova, a svakako mu je posljednje mukanje pa nije vise ni interesantan...
nista od olimpijade
@samo realno dabogda i tebi nadimak na zici ostao....
HAHAHAHAHAHAHAHA dobro ovaj klixtoris s vremena na vrijeme napise nesto sto je ustvari i smijesno
dno dna...
Često nas nazivaju narodom sa veoma dobrim smislom za humor, ali kada vidim komentare na ovaj i slične tekstove shvatim da dosta ljudi nije sposobno čak ni shvatiti humor i zapitam se da li je to opravdano. Pa zar nije dovoljno :) kao naziv (simbol) rubrike (ili neki misle da su se novinarima omakli dvotačka i zagrada). Valjda treba napisati \"Ovaj tekst je šala, humor, zezancija...\" kao upozorenje.
jel se ovo neko zaje.baje sa tekstom,cuj DRNDULJA xD
@Samo realno Jesi ti toliko glup/a pa ne kontas clanak, tj zezanciju, ili se samo pravis pametan/a.
Je l\' se ovo neko zahebava? :D
Ovo je presmijesno....ne zbog sadrzaja i nacina pisanja,nego sto vi sebe u redakciji ovog portala nazivate novinarima.....ovo su gluposti da ne mogu biti vece i ne znam zaista koga bih ovakve stvari trebale zanimati,jos niste nimalo tacni,objektivni,realni pola od ovoga je izmisljotina da biste ispali smijesni,zanimljivi ...SRAMOTA