Kontroverza se nastavlja
0
Doktor Klein: Nisam kriv za Michaelovu smrt
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam Allaha mi,djece mi nisam
Hajd ne vadi se sad. Znamo šta si radio. Zbog tebe umre čojk namrtvo.
Izjavio je da je Jackson bio \'u rukama plastičnih hirurga koji nisu znali kada trebaju prestati\', te da je pjevač \'svoje lice posmatrao kao umjetničko djelo\'. Ipak, on je bio zabrinut zbog njega, jer je znao da \'što god on bude poželio, uvijek će naći nekoga ko će mu to ostvariti\'. OK, kad cete nauciti da se apostrofi koriste kad se zeli navesti jos nesto unutar vec postojeceg navoda, ili kad se ispusti slovo? Hint - brzo!
Cula sam da nije dobro toliko ni plakati za umrlim jer se uznemiravaju,a nisam cula kako je pjevati za njima ,i koliko to utice na umrlog i njegov mir,pa ako ko zna odgovor neka posalje nekada,ponekad sam tuuuuuuuuuuuuuu-
COVJEK DA NEUMRE BI CRKO,pa sta sada covjeka nema pa nema nesto kao i svi drugi mrtvi sto nestaju i prestaju jednoga lijepoga dana sa dinom i imanom samo na onajsvjet.JASNO,JASNO SVE JASNO SVAKOME.
@Dr Klein Jesi, jesi , kriv si, kriv si ...
\"...putem malih ekrana gledalo milione fanova. \" ša ba milion? ma bilo ih je na stotine hiljada!!!