Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kralj!
Mozete samo da mu popusite. Nole je jedan od najpopularnijih sportista na planeti. Samo za okamenjenog http://www.youtube.com/watch?v=oLR177TPIag
e baliye, nemam puno vremena, dosta sam zauzet sa proslavama moje pobjede (ki.nezi su se uvijek palile na nas srbe, a sto i ne bi, mi jesmo nebeski narod), ali samo da skoknem i da vam kazem da mi se vi svi mozete onako kolektivno n.apusiti moje velike srpske qurcine...hvala! p.s. kakvo je vrijeme danas na 24%, imate li struje i vode?
PA LAKO MU JER BILO POBIJEDITI KADA NIJE BILO BOLJIH OD NJEGA..TAKO JE I U TORONTU DOBIO TURNIR POBIJEDIVSI 13 IGRACA NA LISITI.NIJE TO NIKAKV APOBJEDA DJOKOVICU.
selja.čina
Džumhur bi (da se desi kakvo čudo pa da osvoji turnir) mogao zaigrati jedino hrkljuš.
Bosnjaci nisu poturice vec autohtoni narod na ovim prostorima, koji su u velikoj mjeri prihvatili Islam kao religiju. Srbi su poturice, a najbolji primjer za to je Omer pasa Latas, poturceni Srbin koji je po nalogu turskog sultana smaknuo sve tadasnje bosnjacke intelektualce medju kojima se probudila bosnjacka nacionalna svijest. inace, za neupucene pametnjakovice, najveci ustanak protiv osmanske imperije nije podigao neki izmisljeni lik kraljevic marko i njegov konj zelenko, vec glavom i bradom Husein kapetan Gradascevic - Zmaj od Bosne. Ponosimo se svojim identitetom, svojom drzavom, a dusmane ce sigurno stici bozija kazna.
Turci su bosnjacke zvali poturcaki, od toga je nastala rijec poturice sto se kuristi sirom citavoga Balkana.
ali drugi igrač svijeta.. toneš lutko, polako ali sigurno samo ti gangaj i imitiraj, a ovaj što kaže da su naša djeca g.i.n.u.l.a dok je on trenirao je potpuno u pravu samo se većina vas nije bila ni rodila pa sad dislajkate, kao gdje ćeš tako primitivno razmišljati....za vas je to razmišljanje, za nas je bila stvarnost. Hvala, prijatno, obrišite sline i o.d.j.e.b.i.t.e.
Gledajte po.turci kako cet.nik osvaja svijet... :)
drugi igrač svijeta... dalje nije ni bitno
nole turcine je.be.mo ti sve.
svaka cast njemu kao teniseru,ali ja ga ne mogu jednastavno smisliti..dok je mali d-e-b-i-l-ko trenirao tenis ,i dok je njegova uza i sira porodica kroz nisanske sprave vrebala nasu djecu u Sarajevu,Mostaru,Tuzli,ta isata nasa djeca nisu imala hljeba da jedu...zato nole da Bog da ti i tvoje dijete osjetili ono sto su osjetila naša djeca u opkoljenim gradovima...
Čitah prošle godine,super vijest :)
Eh eto ba.li.je.si.ne zao nam je nije klanjao ... a sta ces nije svako primitivan i zaostao , covjek je u trendu najnovijeg plesa , kao sav napredni svijet u skladu sa sadasnjim vremenom i dogadjaima !
Bez veze se glupira, ne snalazi se, uvjeren sam da je trazio da odsviraju Uzicko kolo da bi to perfektno odradio.