Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živio Bergh i pesinluk (peksinluk) !!!
@Žara Who the f*ck is you?
who is you?
UHLJUP
Pa nismo Nemanja Kusturica da se ne kupamo i ne peremo odjecu
Ovo nam je obrnuta situacija od one gdje zaba gleda kako se konji kuju pa dize nogu. Ovdje zaba gleda kako konja sedlaju i kaze "Jesilti normalan, pa zgnjecicete cojk kad stane na tebe, znasti kolko je cojk tezak, konju jedan?" Ilitiga... mogu leviske da se peru jednom godisnje - ako ih imas 20-30 pari, originala. Pa ih nosis par dana, ocetkas i slozis na vjesalicu. Imas ormar za garderobu koju nosis i posebno ormare za garderobu koju cuvas slozenu. Koliko cesto peremo jakne? Jednom... mozda dvaput godisnje. Jer se nose sezonski. Ako donje rublje mijenjas BAR dnevno, tusiras se "prosjecno" (prosjek je 1,5 puta na dan, na period od 7 dana jer se bar jednom sedmicno kupas), imas vise pari leviski ZA SVAKU SEZONU koje nosis naizmjenicno a ne rmpas u njima negdje u blatu... Dodjes na to da leviske peres samo na kraju sezone. Kao jakne. To sto smo mi golje koji nemaju para da kupe NE JEDAN original koji bi im trajao godinama nego svake godine 3-6 novih... to je problem druge vrste.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa nismo mi bez para kao ti direktore, pa da ne peremo farmerke.. ^_^
cuj manijaka, i da prljavi hodamo ko firgosi, znas kad bi se ozenili takvi hahah
Ne znam ljudi što se čudite? Sjetite se kako su farmerice napravljene - kad su američki doseljenici (drugo ime za agresore na zemlju Indijanaca) naseljavali plodne ravnice, prelazili su na hiljade kilometara da bi došli do krajnje destinacije. U tom putu su koristili grubo plavo platno kojim bi prekrili konjska kola, kao zaštitu od kiše i sunca na tom putu. Kad bi stigli na cilj - platno bi postalo višak pa su se dosjetili da od njega naprave pantalone za rad na ranču. Nakon svog tog puta i prašine, original Leviske su bile pravo "čiste", pa su skontali da zadrže sve u originalu - prati jednom godišnje - i to samo ako baš mora! ;-)
Tako je i "sveti" sava radio, pošto se on nikada nije okupao - da bi sačuvao "svetu vodicu". Tako su nastali tvorovi...
ja perem ali sa perwolom nema brige
Prvo ih trebam kupiti da bi ih neprao.
Ko kaže da ih perem? :P
Da ovaj nije sa romanije negdje?
:-)
A ako ih pišneš?
Kako životinje koriste godišnji odmor? -Lav ide sam -Tigar povede ljubavnicu -Majmun ide sa ženom -...A magarac povede još i taštu.
Pita sin oca: •Tata, da li je istina da u nekim djelovima Afrike muškarac ne upozna ženu dok se ne oženi? • Tako ti je, sine moj, u svim zemljama.
Vjerovatno živi sa kerom u kući, pa pesnit i ne zna za bolje.
također, sladoled ne treba zamrzavati već ga dobro oprati jednom godišnje.
ja uhljupa