Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idu izbori, nacionalizam i patriotizam na nivou ...
Šokačka narodna nošnja bosansko hercegovačkih katolika. Nema veze sa Hrvatskom. Opet laži.
@Ratko Miric .Gdje se u clanku pominje Hrvatska??Radi se o Hrvatima , a ne o Hrvatskoj! Ti ili ne razumijes ili ne zelis razumjeti napisano.Birana je najljepsa Hrvatica odjevena u hrvatsku narodnu nosnju ,a koja zivi IZVAN Hrvatske. Cure dolaze iz Argentine, Austrije, Belgije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Cilea, Italije, Kosova, Madjarske, Makedonije, Njemacke, Perua, Rumunjske, Sjedinjenih Americkih Drzava, Slovenije, Srbije , Svedske i Svicarske.
Neznam???Sto mediji,pod muslimanskom kontrolov...Kontrolom Sarjeva.KLIX,BHTV,FTV...i dr...Ne koriste pravi naziv ove zupanije...HERCEG BOSANSKA ZUPANIJA
@ibrookis Muslimanskom kontrolom?
Nekako mi je žalosno kada vidim koliko se ovi naši (bivši) ljudi trude da dokažu da su i dalje naši.. Folklor, nošnje, crkve, okupljanja, donacije.. al' život nosi i nove generacije se utapaju u narode među kojima žive i to je sasvim ok. Čak štaviše to je jedino ispravno.
@delminium Oj delminijum? Bješe na početku rata jedan restoran dole na Stupu koji se tako zvao.. E ovako, pjeni koliko hoćeš, ali rok trajanja priče o korijenima u tuđim zemljama nije duži od stotinjak godina, odnosno traje par generacija.. To je prosto tako i to u "najboljem" slučaju, kada roditelji baš insistiraju na toj priči.
@Quit_ potraži malo na internetu o Tarara hrvatima, https://www.youtube.com/watch?v=t0N-EE-e2LE toliko o tvom "roku trajanja"
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
....a sad kreće repektabilna količina antihrvatskih i podrugljivih komentara protiv hrvatskog naroda, čovića i te djevojke .......samo naprijed........
@Conte 03 Sta je cudno,to se desava i kad su i Srbi i Bosnjaci na slicnom clanku. Sta kmecis odmah...
...dočim je tebi pak iznimno teško spičit antisrspki oliti antibošnjački komentar. budi bre muško i hrvatina, ne kukumavči.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...cindy je staro rvacko ime. dinarskih korijena. i gena kamenog.
......da je fata ili jovanka to bi ti bilo uredu......
@Conte 03 ...naj mi je draže paraskeva :)