Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je super :) svaka im cast !
Neka nacrtaju kanalizaciju u kojoj se guse nasi politicari
a svi oni koji jesu voljeli bi da nisu
voljela bi da sam u Sarajevu!!
Muzički program festivala “Kaleidoskop 2012”: Četvrtak 26.07.: Kazna i Scena, Urban Instinkt, Frenkie, TBF i Zoster. Petak 27.07.: Helać, Insane, Voodoo Cadilac i Majke. Subota 28.07.: Fetus, Divan, Partibrejkers i Čaroban Svijet. Tuzlainfo / A. V./ :P
Taman prilika da da se obustavi saobracaj od Ilidze do grada, za svaki slucaj -.-
Ja cekam da objavite vijest da se otvorila neka fabrika u Sarajevu ili BiH opcenito i da ce 1000 ljudi dobiti posao, a od slikanja,party-a i shoping centara nema hajra za ovaj napaceni narod ovdje...;)
Konacno nesto odlicno i lijepo, da se dešava.
Samo ne znam gdje će slikati kad su iskopane sve ulice. hm?!
Pa mislili smo da napravimo izbor mesa u grahu, ali nam je budžet otanjio zbog količine betona i farbe koji je naručen zarad pomenutog naslova, tako da smo se odlučili za teletinu kao univerzalno meso da se neki nacionalisti ne bi našli uvređeni. Ipak, pored političara, nacionalisti su nam VIP takmičari, tako da se moramo pobrinuti da se dobro najedu prije počnu da nas zasenjuju opojnim mirisima od kojih nas pucaju tolike emocije da nam krenu suze na oči.
Čuj grah s teletinom. Da si rek\'o grah sa svinjskom koljenicom - to je već druga priča
Pozivamo sve zainteresovane na PrdezFest, Kiseli kupus, grah sa teletinom, podvarak su samo dio programa. Ulaz slobodan
beton fest = mješalica + lopata + tačke :) ajmo volonteri