Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolest, nista drugo
neko gleda fudbala a neko kako nekome nekome skida jumf sa analnog otvora. stvar ukusa :)
Tako je brate Balkanski, neće oni nas ovakvo pametne i zdrave sa svim našim prelijepim hiljadugodišnjim krvoločnim ratovima, podjelama, ideologijama, religijama, kriminalom, neobrazovanosti još zatrovati najopasnijom stvari na svijetu kao što je pederluk, koja je odnjela čak 0000.00000 života.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Ma kakva umjetnost...To se kod nas drugacije zove:))))
; ))))))))
To se kod nas zove... "Pederluk"
pa šta fali nek se kara ko hoče njihov izbor
Znaci sad jos i medjusobno karanje izmedju dva muskarca smatra se umjetnoscu...jbm i umjetnost ako ona predstavlja pedere kak navlace jedan drugog
Uzmi pusku i ubij se uci svijetu nesto dobro!!
koja jeftina reklama....covjece....zar se na muskarcu muze vidjeti kako gubi nevinosti.....debili jedni.....
..radi rupe*
Nisi mor'o zbog mene guze dat'
Svaka osoba sa malo mozga u glavi može da skonta da je ovo bolest i da ih trebi istrijebit.
De mi reci zašto ih treba istrijebiti. I molim te nemoj mi "zato što je to bolest" ili neku sličnu glupost. Pitam za racionalan razlog.
Da li bi ti volio da ti dijete odrasta u okolini pedera i da ti sutradan bude derpe?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Čuvao sam svoju nevinost 19 godina i neću je izgubiti tako lako" neces vala dobro ces se napatiti dok ti lik ne razvali bulju :)
nesto si mi dobro upucen?! :)
sve mi zao ovih jadnika koji ne znaju kako privuci paznju na sebe nego necim nemoralnim Boze sacuvaj... ee cuvati nes' 19 god da bi to dao tek tako...da ga vas svijet vidi...zalosno
Uhhhh.... ma nema, ovo je vrh umjetnosti, prvo ona luda novinarka vodi show u kojem uzivo parovi imaju sex u kartonskoj kutiji, a sad ovaj "umjetnik" ovo naziva umjetnoscu!!! Pa sta je slijedece? Vrsiti veliku nuzdu na glavnom trgu pred publikom, ili moze li se ocekivat da i pedofilija u jednom trenutku postane umjetnost???? " Za sve one koji misle da će to biti poput seks showa uživo, uvjeravam ih da nije ni približno", rekao je Pettet." Ma ludjak na kvadrat!!!! Uhhh kais pa opleti pred publikom sve po guzi :P :P :D
ljudi pucaju na sve strane, previsok stupanj "civiliziranosti" ce unistiti covjecanstvo na kraju
Ko zna hocel derPe ostat do tada zivo... aBd nece...
vec sam jednom napisao ,a evo ponovne potvrde da se klixovi komentatori jako interesuju za ovu temu! Ovo vazi za one liberalne kao i za one kojima se ovo "gadi" ali ne mogu da odole pogledati:) To se cak odnosi i na Johana !!))))). Sve u svemu sloboda misljenja i djelovanja ulazi na velika vrata (ili nesto slicno). Kako jedan pametan covjek rece: Nista sto je ljudsko, nije mi strano!
Neka je sa srecom Commi
Bolesno!!!!
Nista se vise ne naziva pravim imenom, pa je tako ono sto smo nekada zvali "j.e.b.a.nj.e" sada performans. Ovaj to planira od svoje 16. godine, a ja sam planirao vec u 13, a izveo performans sa 16, tako da sam veoma mlad postao umjetnik, a djevojka s kojom sam bio umjetnica.
javno?momenat javno ti daje epitet umjetnika a ne to sto si karao :)
E hvala ti, Pero, na toj informaciji.