Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije lutka, ovo je strasilo.
ubila se za horora...
cisto ismijavanje islama kao vjere i provokacija !
brate ovo je provokacija
Najedi se ti islamskih govana koja su bez očiju i nosa i lica...
dontcare znas li ti sta je ip-adresa i znas li da djabe glumis heroja pod laznim nikom...
nek kupuju ove lutke, nek se pokrivaju do koljena. oni sami sebi kvare zivot. ok svako ima svoje pravo i to postujem ali ne kontam, isto ko da muskarci u strogim islamu (ne mogu se kontrolisati oko zene, sta je to ko da su muskarci totalno sexualno izfrustrirani pa moraju pokriti zenu da kontrolisu podsvjest. to je slabost od covjeka. vaka varijanta Islama je najbolja kod nas.
Da bog sacuva...
Strava i užas.
A vidi kratkijeh rukava u lutkice!?E necete nas tako lahko preveslat,englensi kjafiri!
Ja sam muslimanka, al ovo je retardacija totalna.
E cuj ,,dizajnirali,, pa sta se ovdje ima dizajnirati, oj zemljo otvori se.
Political correctness gone mad :-)))
koliko se ja razumijem u serijat, a razumijem se dobro, ovakve lutke su u skladu sa propisima... inace, za posjedovanje lutki koje imaju oci, nos i usta odredjena je kazna od 612 udaraca bicem i poslije toga kamenovanje uze i sire familije..
U islamu nisu zabranjene igračke s likovima. Ima hadis koji to objašnjava.
religija je smijesna i izmisljena je da se upravlja masama...stvarno je zalosno cime se sve ljudi bave umjesto da uzivaju u zivotu
Ti si onda promasio smisao svog zivota.Niko tobom ne moze upravljati ako ti znas u sta vjerujes.Uzivaju u zivotu? De mi malo pojasni,sta za tebe znaci uzivanje?