Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa teže je cedevitu razmutiti
@Skaut naše ofajle su i dalje uvjerene da moraš napumpat usne, izbotoksirat lice, ugraditi sise i na insti objaviti uslikanu guzaru iz svih smjerova. Onda si koka ipo, uzor mladjim generacijama a želja sponzorima.
Hidrogen peroxid. Jednostavan experiment, ali eto fina pouka... Skinucu se, ali nemojte slucajno da gledate u mene i da me ocjenjujete po ozgledu iako sam se skinula.
Najjace su nase ove za mis toliko cudna prezimena nakon racanovicke da je to teorija zavjere bukvalno
Dokaz da i kod hemijskih supstanci postoji seksualno uzbudjenje.
Biohemicarka? Ako sam dobro cuo ona studira farmaciju.
Lijepa i pameetna, e to vala ne postoji pa neka muti sta hoce
Ona qurva do nje sad glupi oni crnkinju
@Megaman.. Daj meni ovu a ja ću krompirusu uzmati na gram u pekari ako treba..haha..umjesto neku nepismenu ruznu seljanduru koja razvija pite.
Ove miss u svijetu pomalo i nacitane znaju nesta uglavnom skolovane kulturica... a nase znaju za to da budu influenserke nekakve zive na tudji racun krezavih i debelih debila i babinih sinova na njihov racun.. ugl glume trebe uspijesne a dobro im idu i opisi u storjima i slikama koje objavljuju.. zadruga i ostali realitiji cilj i kojekakvi provodi i uvlacenje u gu*icu poznatim..pa poslije odjednom poznati i uspijesni.. kakva Amerika mi smo inn 😍
Ispade janjka kad cucnu od srece
Ovo je ljepota a ne ko ona nasa KRAMPA
ne mogu vjerovatiiiiii> 😯😯😯