Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narode moj iz rs-a , ovom prilikom vam se izvinjavam jer sam sinoc napravio gresku koju znam da mi necete oprostiti. sinoc sam naime dopustio da mi b alija k a r a zenu, mozda niste znali ali mi smo swingeri i do sad smo uvijek svingali s ljudima iz banja luke, modrice... sinoc nam je u hotelsku sobu dosao jedan mladi Sarajlija, odradio mi je suprugu da sam u momentu pozelio da ga i meni zabije. ne bojte se, nisam mu dao da mi ga stavi, medjutim dozvolio sam mu da mi se popisa u usta, poslije smo se zena i ja izljubili i osjetili ukus sperme pomijesan s njezinom pi c o m. hocu reci, znam da mi necete oprostiti ali sta me briga, svakako sam se nakrao para a sad cu ja malo da uzivam, odnosno dat cu da mi Sarajlije karaju zenu i meni se pisaju u usta... mmmmmm njam njamm
u petrogradu se ne moze zimi disati od zagadjenja...al gospodji je bitno sto se zene ne sminkaju k\'o ruskinje
ma salio sam se, inace kad pijem a ne mezim onda se malo vise salim i cesto me prenese. zena mi otisla na pijacu,trebala donjeti mezu i zadrzala se nesto,valjda komsiju srela pa \"popricali malo\" , ja dok sam je cekao zapio se i sad ovdje gluposti pisem.
u nasoj vjeri zabranjeno je zeni da vozi auto .. kada mi dodjemo na vlast, to ce biti i primjenjeno ..
Tobe jarabi i stakvirullah sta se ovo pise u ovim dole komentarima vidi se nasa bosanska kultura pisanja mislim pojedinaca.
Ja sam ga stavio mojoj sestri i to mi je bio najbolji seks u zivotu
Stavi majci i sestri racku u ruke. To je tvoj moto!
Pametno kaze. Nema gorih vozaca od zena. Njima treba dati racku u ruke a ne volan.