Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je licno poslao paket porodici stradalog bodybuilding Sampiona Fikreta Hodzica iz Kozarca..a neka vala glasa ako zeli i za kucnu pomocnicu...Trump i Hillary su pozorisne lutke daleko ispod nivoa Yugo-Balkana.
jeko taj hoszic
Čovjek koji je bio san svake žene i nije više toliko naočit...Sve će proći...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Arnolde! Kaze; kad ste tuzni sjetite se da je tv Vranje prevelo I'll be back kao 'če se vrnem 😂
lijepe izgleda koje je steroide popijo
Ko ga hebe i ne mora, ko je on, da bi njegov jedan glas nesto znacio vise nego drugog covjeka.
I'll be back. Arnie for Kaladont.
sad kad su ankete u korist hilari, i kad se trump teze izofirao na onom tv duelu, svi odjednom uglas protiv trumpa. a dotad muk
Jbt..sta je ovo..sve mam holivudska "elita" namece svoje politicko-prodano misljenje
jes vala , srpska politika
@KolateraI ne kontam?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trump je obični idiot. niko normalan neće glasati za njega.
@as83 tramp je legenda..
koje ste vi budale. evo šta bill maher kaže o trumpu :) https://youtu.be/izlS15orhP0?t=5m5s
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
drug, čoek izgleda super, onaj svinjski zalizak mu drži već 20 godina... kad imaš pare i pristup dobrim doktorima, možeš živit 100 godina...one priče o sudbini i bogu su bajke za sirotinju da im je lakše umrijet
ZAboli me za obojicom !
Zadale se medijske licnosti u kampanju "ne glasajte za trumpa", a ne kontaju da ce samo probuditi inat kod ljudi koji nisu znali za koga bi glasali i to u stilu "e sad cu bas za njega glasati". Valjda skontali da postoji stvarno velika sansa da trump pobjedi a to bi za ameriku znacilo da postaje pravi reality show od zemlje. Trump bi bio show program a hilary bi znacila world war 3... jeben im je izbor pravo.
Necu ni ja
Slika: "HIHIHIHIHHIHIHI"