Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je jedan gospodin. Platio ekskurziju, a jedini uslov bio da bude edukativnog karaktera.
@seIjober02 I ti trebaš prošetati Sarajevom da se upoznaš sa glavnim gradom svoje domovine.
@seIjober02 Halo krezavi, dje ti je babo Krajisnik sto te ostavio, ha kopile?!
Ljudina
@ReaIno01 Hahahaha
Serif Konjevic 100%
znaci covjeku svaka cast, kapa do poda!
pogresli ste, ime mu se pise Mr Anoniman Donatoric
E ovo je pravi dobrotvor. A ne kao "neko" ko ima milione, poklanja 200KM i to pred kamerama da svi vide. I takav se naziva vjernikom. Pihhh
"zgradi zajedničkih institucija BiH" kakve zajednicke institucije "novinaru" jedna je BiH i jedne su institucije BiH s kim su to zajednicke sa nekom drugom drzavom mozda? nema tu zajednicke ovakve onakve to su institucije BiH, sta kao imaju entiteti svoje institucije i ovo su te "zajednicke". "novinaru" i entiteti su drzavni oni nemaju drzavu nego drzava ima njih tako da se drzavne institucije ne mogu zvat zajednicke to su drzavne institucije!
koliko ima ljudi u BiH koji ne znaju sta ce sa para......a ne bi uradili nesto plemenito nema sanse.......djecu je ovaj covjek obradovao.....zar ima sta ljepse na ovom svijetu ?
kakav čovjek, svaka čast za ovo.
Predivno! Svaka cast ko god da si!!!
Da nije fahro, da prostis....
Čuj "zajedničkih institucija"? Dobro bi bilo da neko plati da se opismeni ovaj "novinar".
Svaka mu cast i nemam rijeci zahvale! To je pravi gospodin u dusi a ocito da nam ovakvih likova sve vise nedostaje pred najezdom hostaplera i lopova
Šerif Konjević :P
Za svaku pohvalu
Da tebe i tvoje najmilije Allah nadari sadakom i zdravljem! ❤️
Ovo je pravi patriotizam, za svaku pohvalu.