Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ti Allah dragi podari snage da pobijedis tu groznu bolest
Molim , da ti Dragi Allah dadne svako dobro slatka Mala , zivjela nam sto godina.
Pobjedit ćeš tu opaku bolest, aBd.
Budi jaka 🙏
Ostani uvijek vedra i nasmijana, uz tebe muslims, draga Anesa!
sve sto pozelila Bog svemoguci ti dao amin jarabbi!
Bože pa kojim povodom ovo radit ovakvoj mladosti kad znamo da ima hilhade drugih idiota-zlocinaca koji su zasluzili ovakvo iskusenje. Nadam se da ce tvoja hrabrost pobijediti ljepotice.
Ljepotice draga🤩zelim ti sve najbolje...sve što ti tvoji roditelji žele neka ti tako bude❤ **ovom idiotu koji na svaki komentar daje 👎 zelim da baci mob.u vodu...
Djevojko draga, želim ti puno zdravlja i sreće u životu. Teška je ta borba sa opakom bolešću ali se nadam da češ uspjeti. I ja sam prošao određene faze te bolesti i uspjeo sam. Duga priča, teška bolest ali ima lijeka i u prirodnim ljekovitim travama. Izliječio sam se.
Jooj
❤❤❤❤❤
sretno
Dao Bog da pobijedi Anesa.Amin
Uvijek nam treba ova osoba biti vodilja. Kad vidim plakat u gradu sa njenim likom, jednostavno se vidi ta patnja, ali u isto vrijeme i snaga i pozitiva.
Hrabra djevojka.Neka ti dragi Bog pomogne!!!