Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda dijelimo ista misljenja,ali ja nisam Englez.Sto se tebe \'\'ich bin Taliban\'\' tice,vrijeme ce reci svoje.Da Amerika zeli da zavrsi rat,zavrsila bi.Ali,od toga nema koristi.
Neka crknu od muke nevjernici i otpadnici Allah vas ubi
Kad Amerikanci i NATO snage,i Afganistanske marionetske snage i hrpa placenika nemoze NISTA,Allahovim najboljim robovima,lavovima dzihada,sta ce onda pjevljake da rade??? Radi ovog portala ja bih smislio mjernu jedinicu za glupost,nesto kao 1sax,kojom bi mjerio budal;astine koje prosipate. Ovaj klaun @vivalausa i @englez je glup 10sax-a, :) Oba ova nicka koristi jedna te ista gnjida,a znam zato sto, na skali gluposti oba su na destki. Pjevajte vi dokle hocete ali brojke ne lazu,da 40tak hiljda mudzahida je porazilo preko pola miliona stranih okupatorskih trupa.Pa zato crknite od muke nevjernici!!!
Nisam musliman ako mene pitas.
ovi sto vole taliban su srbijanci klempavi, pazite se Bosanci, srbija zeli da ste nazor nesto sto niste, jer se boje sta svi misle o srbiji.
Jel ovo bilo u Kragujevcu :))
Sram te bilo, srami se ako se nazivas Muslimanom idi citaj Kur\'an
Da Da prvo ocistite ispred svoje avlije, koliko u Bosni ima odpadnika od vjere a sve neki takozvani Muslimani ali samo za Bajram sram vas bilo
@vivalausa: Ti bas bio tamo pa znas ?
@sarajlija!!! opasno je biti iskompleksiran! provjeri kod psihijatra!
Koja bolest for fuck sake. Idi se raznesi negdje na smetljistu,svima ces nam uciniti uslugu.
Talibani - Allahova vojska Pjevači - šejtanova vojska Hvala Allahu dž.š. na uputi i razumu.
Bilo je i praška za pecivo pardon diacetylmorphina pardon heroina
IMA LI KAKAV PJEVAC U BOSNI DA SE BORI TAKO PROTIV TALIBANA !!
Talibani brane k.... ,Amerikanci su im pravili ceste,skole,bolnice i sta vec ne,a talibani sve unistili jer ne zele nista od njih,za narod ih boli k.... . Uhvate nevinog covjeka,i ako kazu da si kriv,kriv si,nema sudjenja,nego odma noz pod glavu.