Novi pet web shop
51

Promo / Zoo Centar daje 15% popusta na svaki artikal koji vam pošalju na kućnu adresu

Upravo tako, sve do 31.12 svaki artikal koji naručite online preko zoocentar.com, na vašu adresu stiže po 15% nižoj cijeni.

Mislili ste da online prodaja nije za vas, sve dok niste poslali prvu narudžbu. U samo nekoliko klikova na www.zoocentar.com, bez registracije i suvišnih kilometarskih formulara, obavili ste super brzu i povoljnu kupovinu. Proizvodi koje naručite stižu u kratkom vremenskom roku, sve narudžbe se obrađuju isti dan i sigurno se dostavljaju na sve adrese u BiH. Poštarina za iznose preko 100 KM je besplatna a plaćete pouzećem za pošiljku koja je već u vašim rukama.

"Hvala za ovu savršenu opciju, taman kad nam je nestalo hrane za pse mi je izašla ova obavijest. Od naručivanja do dostave prošlo je svega nekoliko sati" samo je jedan od komentara zadovoljnih korisnika.

Online narudžbom poštediili ste sebe dodatnog stresa zbog gužve u prometu, mogućnosti da traženi artikal po koji ste došli nije dostupan a nemate ni osjećaj da morate stići tokom radnog vremena - vrata web shopa su vam otvorena 24/7, kupujete bilo kada i sa bilo koje lokacije, bez stajanja u redovima. Obradujte vaše kućne ljubimce i pošaljite vašu narudžbu već danas na www.zoocentar.com.