Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto moja slatka zenica, cim progleda, otvori klix , pa malo cita vijesti a malo sta raja komentarise, ja cu iskoristiti ovaj clanak da joj cestitam rodjendan ovako javno... Nadam se da ce naletiti na ovaj kometar. E pa ljubavi moja, zelim da ti se sve najljepse zelje koje imas u zivotu ostvare i da si mi ziva i zdrava, a ja cu se potruditi da tvoje srce kuca jos hiljadu godina !!! Sretan ti RODJENDAAAAAANNN !!!
SkyDrums budi ba sretan za to,moja je strankinja, razumije Bosanski ONAKO,tako da samo cu ti rec jednu stvar:Masa žena na svijetu je ista,al Bosanka je Bosanka.
"Bosanka je Bosanka" haha
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Dobro je za srce, ali zato ti mozak izgori
Mene evo samo sto nije prekinulo, laz je da je u braku lakse.
i zeludac :)
citajuci klix: " E moj avdaga ,dje si sad da sa svojom mejrom citas vake pametne stvari?. ode ti bas kad si najvise trebo " :))
Ovo vazi ako je osoba u dobro braku a ako je u losem strada joj sve pa i srce.
Dobio sam pola kile kokaina od raje iz Kolumbije a kako sam ovo vidio def ću se prvo oženiti pa onda početi konzumirati.
jašta je.....od kad sam se oeženio pritisak ne mogu kontrolisati :) A o živcima d ane pričam :):):)
ma polako :))) sve to dodje na svoje ;) znas kako je jedan lik savjetovao mm na nasem vjencanju - care, samo klimaj glavom, uvijek odradi sta ti kaze i zivjeces u raju, kao i ja. :D i mogu ti reci da sto vise slusa sve ga vise pazim :)))) pa ti vidi ;)
samo ako je normalan, ali danas je malo takvih
Možda za srce. Al ti ostali svi organi nastradaju. Dibi dus.
Ne kaze istrazivanje sta za nas koji nismo u braku :-) , doktoru radi predostroznosti? Tuzicu klix zbog stresa na sabahu :-P !
Skay,tvoja zena je najsretnija zena na sssvijetu!
zavisi u kakvom braku.
moja draga i ja smo bili sretni i zdravi 30 godina. onda smo se sreli.
sreca utjece na zdravlje srca. ovdje je hipoteza da su ljudi u braku sretni i samim time imaju zdravije srce. jes al u Kurzu.....
i tripera ;)))))
❤ moje..ono zna...
najteže je prvih 40 godina braka kasnije je lako neko će da fali :)))))
ahahahha..oplakah
Matere mi ja kontao ti mlađa.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ima istine u tome posebno ako vam srce luta za drugim dijelom.