lifestyle
746

Ženski sajam prvi put u BiH: Šta želi svaka žena?

Klix.ba
Po prvi put u Bosni i Hercegovini održat će se Ženski sajam, dvodnevni događaj namijenjen isključivo nježnijem polu, pod generalnim sponzorstvom nove Opel Corse.
Ženski sajam bit će održan u dvorani "Mirza Delibašić" Skenderija 30. i 31. maja gdje će šezdeset izlagača iz zemlje i inozemstva imati priliku predstaviti svoje proizvode te upoznati potencijalne kupce i korisnice sa svojim proizvodima i uslugama te osigurati kupovinu po diskontnim cijenama.

"Zahvaljujem Opelu BiH na povjerenju koje nam je ukazao već na prvom izdanju Ženskog sajma i sigurna sam da je ovo početak jednog dugog prijateljstva. Vjerujem da će sve dame biti oduševljene novom Corsom i svim sadržajima koje za njih pripremamo zajedno s generalnim sponzorom Opelom te partnerima i izlagačima Ženskog sajma", rekla je organizatorica sajma Maja Kojundžić, direktorica firme Cuspis koja iza sebe ima desetogodišnje iskustvo u organizaciji sajmova a njihov prošlogodišnji Dječji sajam u Mostaru i Sarajevu posjetilo je više od 35.000 roditelja i djece.

Misija Ženskog sajma je susret žena sa najboljim proizvodima i uslugama iz oblasti kozmetike, ljepote, zdravlja, njege, mode, prehrane, sporta, putovanja, obrazovanja i ostalih oblasti koje zanimaju jednu ženu bez obzira na materijalnu mogućnost i starosnu dob.

Pored izlagačkog dijela biti će tu bogat festivalski program i to modne revije, savjeti stilista, makeoveri, druženje sa poznatim i uspješnim ženama, predavanja na temu zdravlja i prevencije, prezentacije novih svjetskih trendova u njezi lica, tijela i kose a posebno izdvajamo takmičenje "Najbrža štikla".

… jer svaka žena je predivna i zaslužuje samo najbolje…